Libnet.ro
UNICEF

19:00

Markit Economics: Sectorul industrial german - la cel mai redus nivel din ultimele 15 luni

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Markit Economics: Sectorul industrial german - la cel mai redus nivel din ultimele 15 luni

Economia Germaniei a fost afectata, luna aceasta, de cererea slaba de la nivel mondial, astfel ca indicele care arata evolutia sectorului industrial al tarii a scazut pana la cel mai redus nivel din ultimele 15 luni, potrivit Markit Economics. continuă pe Ziarul Bursa

IGPR: Criminalitatea a ajuns la cel mai redus nivel din ultimii opt ani

Criminalitatea in Romania s-a aflat, in 2015, la cel mai scazut nivel din ultimii opt ani, mentioneaza documentul de bilant al Inspectoratului General al Politiei Romane.

La asta nu te-ai fi asteptat! Care este orasul unde se traieste cel mai bine

Viena este orasul unde exista cele mai bune conditii de munca si de trai, in Bagdad se traieste cel mai rau, iar Londra Paris si New York nu intra in top 35, potrivit unui studiu realizat de Mercer,.

Cel mai ridicat excedent bugetar de la reunificarea tarii, in 1990

Germania a inregistrat anul trecut cel mai ridicat excedent bugetar de la reunificarea tarii, in 1990, a anuntat marti Oficiul Federal de Statistica Destatis), potrivit AP si DPA.

2016 va fi cel mai bun an din istoria Hidroelectrica, se estimeaza un profit brut de 1,3 mld. lei, precizeaza Remus Borza

Producatorul de energie detinut de stat Hidroelectrica ar putea inregistra in acest an un profit brut de 1,3 miliarde lei, cel mai bun rezultat din istoria companiei, fata de 1,1 miliarde lei anul trecut, la o productie de 15 TWh.

Lira, in cel mai mare declin din 2009

Moneda britanica, lira, a consemnat, ieri, cel mai important declin din martie 2009 pana in prezent, fata de dolar, dupa ce primarul Londrei, Boris Johnson, unul dintre cei mai populari politicieni din tara, a declarat ca va declansa o campanie pentru ca Regatul Unit sa decida, la referendumul programat in luna iunie, iesirea din Uniunea Europeana Brexit).

Clasamentul ATP: Romania are doar 12 jucatori in TOP 1000 - Adrian Ungur (193), cel mai bine clasat

Romania are doar 12 jucatori in TOP 1000 ATP, cel mai bine clasat fiind Adrian Ungur - locul 193, cu 274 de puncte. Liderul ierarhiei este in continuare Novak Djokovic, sarbul acumuland 16. 790 de puncte. Podiumul este completat de Andy Murray 8. 855) si Roger Federer 8.

FOTO: Victime si pagube insemnate, dupa cel mai puternic ciclon din istoria statului Fiji

Cel putin cinci persoane au murit in statul insular Fiji, din sudul Pacificului, in urma distrugerilor provocate de ciclonul Winston, relateaza DPA, citata de Agerpres. Potrivit serviciului meteorologic din Fiji, in timpul trecerii ciclonului Winston media vitezei vantului a fost de 205 km pe ora, cu rafale puternice de aproape 285 km pe ora, fiind vorba despre cel mai puternic ciclon din istoria statului Fiji.

Berlinala 2016: Un documentar despre refugiati, Fuocoammare, cel mai bun film. Ce a spus Meryl Streep despre film

Ursul de Aur pentru cel mai bun film din competitia oficiala a Berlinalei 2016 i-a fost decernat documentarului despre refugiati Fuocoammare.

Berlinala 2016: Un documentar despre refugiati, Fuocoammare, cel mai bun film

Ursul de Aur pentru cel mai bun film din competitia oficiala a Berlinalei 2016 i-a fost decernat documentarului despre refugiati Fuocoammare.

Cine castiga cel mai mult in urma acordului dintre UE si Marea Britanie

Liderii din cele 28 de tari membre ale Uniunii Europene au ajuns vineri la un acord care ofera Marii Britanii libertate de actiune in aplicarea reglementarilor privind bancile si pietele financiare, dar stabileste ca va exista un set unic de reguli pentru sectorul financiar din cadrul Uniunii Europene, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2571 seconds )