Libnet.ro
UNICEF

12:45

Mars pentru comemorarea Revolutiei din 1989 in Bucuresti

Antena3 Antena3,
Mars pentru comemorarea Revolutiei din 1989 in Bucuresti

Peste o mie de oameni participa, sambata seara, la marsul pentru a comemorarea victimelor revolutiei din 1989, desfasurat pe bulevardele centrale din Bucuresti. Numarul participantilor la actiune a. continuă pe Antena3

PENTRU PRIMA OARA IN ULTIMII 29 DE ANI, Parlamentul nu a organizat o sedinta dedicata Revolutiei din 1989

Presedintele PNL, Ludovic Orban, spune ca, pentru prima oara in ultimii 29 de ani, Parlamentul nu a organizat o sedinta festiva pentru aniversarea Revolutiei din decembrie 1989.

IN MEMORIA VICTIMELOR REVOLUTIEI DIN 1989: Presedintele Iohannis a depus o coroana de flori

Presedintele Klaus Iohannis a depus astazi la Troita din Piata Universitatii, o coroana de flori in memoria victimelor Revolutiei din 1989.

Martirii Revolutiei din Decembrie 1989 vor fi omagiati la Monumentul Eroilor, din Parcul Tineretului

Hunedorenii sunt invitati, sambata, la comemorarea martirilor Revolutiei din Decembrie 1989, care a dus la inlaturarea regimului comunist.

Marile manipulari ale Revolutiei din 1989. Cum a fost fabricata stirea cu Rambo de Romania care a alungat tancurile rusesti de la granita

Marturiile unor revolutionari, puse cap la cap cu declaratiile unor martori oculari, arata, peste ani, mai multe cazuri de manipulare de la Revolutia din 1989.

SONDAJ Credeti ca se va face dreptate pentru mortii Revolutiei?

Ion Iliescu a fost inculpat in dosarul Revolutiei, pentru actiuni impotriva umanitatii. Alaturi de el au fost inclupate alte trei personaje-cheie ale evenimentelor din Decembrie 1989. Credeti ca se va face dreptate, in cele din urma, pentru mortii Revolutiei?Participa la sondajul HotNews. ro.

Miercurea neagra a sters de pe Bursa de Valori Bucuresti peste 3 miliarde de euro

Miercurea neagra a sters de pe Bursa de Valori Bucuresti peste 3,1 miliarde de euro, dupa o prabusire a actiunilor determinata de anuntul ministrului Finantelor, Eugen Teodorovici, a unui val de taxe care vizeaza in principal bancile, companiile din energie, asigurari si industria telecom.

UE va introduce tarife definitive pentru bicicletele electrice din China

Guvernele statelor membre UE au fost de acord ieri sa introduca tarife definitive pentru a frana importurile de biciclete electrice ieftine din China, care, potrivit producatorilor europeni, beneficiaza de subventii incorecte si in consecinta inunda piata Uniunii Europene, au declarat pentru Reuters surse din apropierea acestui dosar.

Orban: Pentru prima oara in ultimii 29 de ani, Parlamentul, condus de Dragnea si Tariceanu, nu a organizat o sedinta pentru aniversarea Revolutiei

Presedintele PNL, Ludovic Orban, spune ca, pentru prima oara in ultimii 29 de ani, Parlamentul nu a organizat o sedinta festiva pentru aniversarea Revolutiei din decembrie 1989, calcand in picioare memoria eroilor care si-au dat viata pentru libertate si democratie.

Primele beneficii pentru locuitorii oraselor din Alianta Vestului

Primarul municipiului Oradea, Ilie Bolojan a declarat miercuri ca primul proiect din cadrul Aliantei Vestului se refera la digitalizare, Oradea fiind reprezentata la intalnirea de joi, 20 decembrie, de la Arad, de.

Rafael Nadal, donatie de un milion de euro pentru victimele inundatiilor din Sant-Llorenc

Rafael Nadal a oferit un milion de euro oficialilor din localitatea Sant-Llorenc, grav afectata de inundatiile din 9 octombrie, care s-au soldat cu moartea a 13 persoane.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )