Libnet.ro
UNICEF

15:00

Martea Mare, traditii si obiceiuri. Ce trebuie sa facem astazi

Antena3 Antena3,
Martea Mare, traditii si obiceiuri. Ce trebuie sa facem astazi

Martea Mare. Este cea de-a doua zi din Saptamana Patimilor. Sfintii Parinti au randuit sa se citeasca Pilda celor zece fecioare. Aceasta pilda ne prezinta zece fecioare, cinci intelepte si cinci neintelepte, care se pregatesc pentru nunta. continuă pe Antena3

Lunea Mare, traditii si obiceiuri. Ce trebuie sa faci astazi pentru a fi protejat de divinitate

Lunea Mare. In crestinism, Lunea Mare greaca: Megale Deutera) este prima zi din Saptamana Mare, saptamana inainte de Pasti. Este precedata de Duminica Floriilor si urmata de Martea Mare. Este a treia zi a Saptamanii Mari la ortodocsi dupa Sambata lui Lazar si Duminica Floriilor; si a doua zi a Saptamanii Mari la catolici dupa Duminica Floriilor.

Saptamana Mare, traditii si obiceiuri. Ce trebuie sa facem in aceasta saptamana

Saptamana Mare sau Saptamana Patimilor este ultima saptamana a Postului Pastilor, de la Sambata lui Lazar pana in Ziua de Pasti.

Traditii si obiceiuri de Martea Mare. Fa asta si vei avea noroc in dragoste tot restul anului

Pe 14 aprilie 2020, este marcata Martea Mare din Saptamana Patimilor. Iata, asadar, care sunt traditiile si obiceiurile din aceasta zi sfanta.

Traditii si obiceiuri in Saptamana Mare la ortodocsi

Saptamana Mare cunoscuta si ca Saptamana Patimilor, este, in crestinism, ultima saptamana a Postului Mare si saptamana inainte de Paste. Aceasta include sarbatorile religioase: Duminica.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )