Libnet.ro
UNICEF

11:30

Marturia unui roman care munceste la cel mai mare spital din Milano: Ma plimb ca prin satul meu natal

Adevărul Adevărul,
Marturia unui roman care munceste la cel mai mare spital din Milano: Ma plimb ca prin satul meu natal

Alin Stanescu 41 de ani), din comuna Pestisani, judetul Gorj, lucreaza ca bucatar la cel mai mare spital din Milano, San Paolo. continuă pe Adevărul

Lista alimentelor care au cel mai mare termen de valabilitate. Care rezista si 2.000 de ani

Televiziunea BBC a intocmit lista alimentelor care au cel mai mare termen de valabilitate. Exista alimente ce rezista sute de ani. Printre acestea se regasesc sarea, zaharul, dar si mierea. Aceasta din urma rezista si 2. 000 de ani. Lista alimentelor care au cel mai mare termen de valabilitate. Care rezista si 2. 000 de ani A .

Lista alimentelor care au cel mai mare termen de valabilitate. Unele rezista si 2.000 de ani

Televiziunea BBC a intocmit lista alimentelor care au cel mai mare termen de valabilitate.

Cel mai mare centru destinat victimelor violentei domestice, inaugurat in Capitala

Cel mai mare centru social destinat victimelor violentei in familie a fost inaugurat in Capitala, pe 1 aprilie. Centrul ofera gazduire pe perioada de pana la un an cu posibilitatea de prelungire), hrana, asistenta juridica, asistenta psihologica si sociala, locuri de munca.

Spania devine tara europeana cu cel mai mare numar de cazuri de coronavirus

Spania a devenit vineri tara europeana cu cel mai mare numar de cazuri de coronavirus - 117. Numarul deceselor a ajuns la 10. 935, dupa ce alte 933 de decese au fost anuntate in ultimele 24 de ore. Peste 6. 400 dintre cei infectati cu coronavirus se afla in spital in stare grava sau critica.

Spania, tara europeana cu cel mai mare numar de cazuri de coronavirus

Spania a devenit tara europeana cu cel mai mare numar de cazuri de coronavirus, depasit si Italia si China.

Comisia Europeana pregateste cel mai mare plan de salvare economica de dupa Al Doilea Razboi Mondial

Mai multi oficiali europeni, inclusiv Ursula von der Leyen, presedintele Comisiei Europene, sustin ca e nevoie de un plan de salvareaeconomiilor vest-europene mult mai mare decat cel din al Doilea Razboi Mondial, scrie Mediafax, citand presa internationala.

Drama unui roman care si-a ingropat tatal mort de COVID-19: Nu ne raspunde nimeni de patru zile. Nu stim ce avem de facut

Un profesor de pian din Suceava reclama ca suna disperat de patru zile la Directia de Sanatate Publica si nimeni nu-i raspunde. Barbatul vrea sa afle ce are de facut mai departe pentru ca si-a ingropat tatal infectat cu COVID-19.

Tokyo a raportat cea mai mare crestere a numarului de cazuri de Covid-19 inregistrate intr-o zi

Tokyo a raportat duminica peste 130 de noi cazuri de Covid-19, reprezentand cel mai mare numar inregistrat intr-o zi de capitala japoneza.

Ministrul Sanatatii, dupa vizita la Suceava: Sunteti cel mai mare focar din tara. Am vazut foarte multe persoane la strada

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a venit joi, 2 aprilie, in municipiul Suceava pentru a verifica situatia grava in care se afla spitalul judetean. intre altele, a spus ca Ministerul Sanatatii a transmis la Suceava tot ce trebuia pentru protectia personalului medical si tratarea pacientilor, incepand cu data de 21 martie.

Cel mai mic numar de decese in Italia din ultimele 3 saptamani. Decizia luata dupa ce oamenii au iesit in numar mare pe strazi

Italia a inregistrat in ultimele 24 de ore 525 de decese, acesta fiind cel mai scazut numar zilnic raportat in ultimele trei saptamani.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )