Libnet.ro
UNICEF

20:00

Marturia unui roman despre haosul din SUA: Este o tregedie pentru oamenii de culoare care traiesc in fiecare zi cu asta

Antena3 Antena3,
Marturia unui roman despre haosul din SUA: Este o tregedie pentru oamenii de culoare care traiesc in fiecare zi cu asta

Vlad Ghenciu, presedintele Camerei de Comert din SUA si martor la protestele care au adus haos pe strazile din Statele Unite, relateaza primele impresii de la fata locului, in exclusivitate pentru Antena 3. continuă pe Antena3

Despagubirea uriasa primita de familia unui roman mort intr-un accident de munca in Italia

Familia unui roman decedat intr-un accident de munca produs pe un santier din Italia a fost despagubita la opt ani de la tragedie. in urma barbatului au ramas trei copii orfani.

Despagubirea uriasa primita dupa opt ani de familia unui roman mort intr-un accident de munca in Italia

Familia unui roman decedat intr-un accident de munca produs pe un santier din Italia a fost despagubita la opt ani de la tragedie. in urma barbatului au ramas trei copii orfani.

Creste teama privind un al doilea val al pandemiei de COVID-19: Farmaciile din SUA pregatesc stocuri de vaccinuri pentru gripa

Farmaciile din SUA pregatesc stocuri de vaccinuri pentru gripa, avand in vedere ca se asteapta ca la debutul sezonului in octombrie, sa creasca semnificativ cererea de teama unui al doilea val al infectiilor.

VIDEO Jurnalisti CNN, arestati in timp ce relatau in direct despre protestele din Minneapolis Tara a vazut ce se intampla - a spus reporterul, dupa eliberare

Trei jurnalisti de la CNN au fost luati in custodia politiei din Minnesota, in timp ce relatau in direct despre protestele din Minneapolis, locul in care un barbat de culoare a murit dupa ce un politist alb l-a tintuit la pamant timp de mai multe minute stand cu genunchiul pe gatul lui.

Cartea Recordurilor: cel mai batran barbat din lume este un roman de 111 ani

Potrivit Cartii Mondiale a Recordurilor, incepand de azi, 29 mai 2020, titulatura de cel mai longeviv barbat din lume ii revine unui roman, Dumitru Comanescu, din Bucuresti.

Secretul unui roman de 20 de ani, imbogatit peste noapte, descoperit de autoritatile italiene. De unde proveneau banii

Carabinierii din Pieve di Cento, regiunea Bologna, au arestat un cetatean roman, in varsta de 20 de ani.

Protestele din SUA se extind

Zeci de orase din Statele Unite ale Americii sunt cuprinse de proteste violente in urma uciderii, de catre un politist din Minneapolis Minnesota), a unui barbat de culoare, George Floyd. in prezent, 32 de mari orase americane se confrunta cu proteste generalizate, violente intre demonstranti si fortele de ordine, inclusiv capitala tarii, Washington DC, potrivit CNN.

Judecatorii de la Curtea Suprema, parte a unui studiu despre cunostintele genetice in sistemul judiciar

73 de judecatori de la Curtea Suprema au participat, prin completarea unui chestionar, la un studiu publicat in celebra revista Nature ce a analizat cunostiintele de genetica ale judecatorilor dar si a altor profesii din sistemul judiciar. Potrivit Ziare. com studiul a fost finantat de catreo fundatie din Moscova, controlata direct de guvernul Federatiei Ruse.

Laureat al premiului Nobel: Actiunile liderilor europeni in timpul pandemiei de coronavirus, mai bune pentru economie decat cele din SUA

Masurile luate de liderii europeni in contextul pandemiei de COVID-19 au protejat mult mai bine economiile nationale, comparativ ccu deciziile luate de oficialii americani, este de parere Christopher Pissarides,.

Confederatia sindicala din SUA il sustine pe Joe Biden in alegeri

Cea mai mare confederatie sindicala din Statele Unite, AFL-CIO, a anuntat ca-l sustine pe democratul Joe Biden in alegerile prezidentiale americane de la 3 noiembrie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,237 seconds )