Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marturii cutremuratoare despre cea mai mare catastrofa rutiera din istoria Romaniei. 48 de oameni au murit

Adevărul Adevărul,
Marturii cutremuratoare despre cea mai mare catastrofa rutiera din istoria Romaniei. 48 de oameni au murit

Pe 29 iunie se implinesc 40 de ani de la producerea celui mai cumplit accident rutier din istoria Romaniei. Un autobuz in care erau peste 80 de oameni s-a prabusit de pe un pod situat pe raza judetului Botosani. Majoritatea victimelor erau din Suceava. continuă pe Adevărul

Coronavirus. Testele arata ca 42% din locuitorii statiunii Ischgl din Austria au anticorpi pentru COVID-19. Este cea mai mare rata a imunitatii descoperita pana acum

Cel mai recent studiu facut in Austria arata ca 42% dintre locuitorii statiunii de ski Ischgl, cel mai mare focar din aceasta tara, au anticorpi pentru Covid-19. Dorothee von Laer, directorul departamentului de.

Cea mai mare scoala de agenti de politie din Romania nu poate organiza admitere in acest an din cauza pandemiei

Scoala de Agenti de Politie Vasile Lascar din Campina, cea mai mare de acest gen din tara, nu va mai organiza, cel mai probabil, in acest an o sesiune de admitere din cauza pandemiei de coronavirus.

Chrome rezolva cea mai mare problema de performanta: toti utilizatorii de Windows vor avea de castigat

Google Chrome continua sa fie cel mai popular browser de internet, dar a avut dintotdeauna o problema majora legata de consumul de memorie RAM. Se pare insa ca, cel putin partial, se va.

Gabriela Firea, despre mandatul sau de primar: Cea mai mare realizare este ca am redat Primaria Capitalei bucurestenilor (VIDEO)

Gabriela Firea a publicat, marti, pe Facebook, un videoclip in care prezinta rezultatele celor patru ani de mandat in fruntea Primariei Capitalei. Firea a inceput prin a prezenta mancheta viitorului Spital.

MARIUS BUDAI: 37,8% din PIB - ponderea datoriei guvernamentale, cea mai mare din ultimii cinci ani

Deputatul social-democrat, Marius Budai, fost ministru al Muncii si Protectiei Sociale, sustine ca PNL continua guvernarea pe datorie, marca Citu.

Cea mai mare GRESEALA pe care o faci cand gatesti PIURE de cartofi

Piureul de cartofi pare banal de facut, dar exista o greseala majora pe care majoritatea o fac inmomentul prepararii. Iata ce trebuie sa stii, daca iti doresti ca piureul sa iti iasa.

Sectorul 4, cea mai mare scadere a criminalitatii din Capitala

Primarul Sectorului 4, Daniel Baluta, a prezentat pe Facebook o statistica a Politiei Romane din care reiese ca sectorul pe care acesta il conduce este singurul din Capitala care a avut o scadere a criminalitatii.

OMS: peste 180.000 de cazuri de coronavirus in lume intr-o singura zi, cel mai mare bilant zilnic de pana acum

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a anuntat ca a inregistrat cea mai mare crestere a numarului de cazuri zilnice de Covid-19, majoritatea fiind confirmate in America de Sud si America de Nord, scrie BBC.

in Sectorul 4 se construieste cea mai moderna pasarela pietonala din Capitala

In Sectorul 4 al Capitalei, condus de primarul Daniel Baluta, va fi construita cea mai moderna pasarela pietonala din Bucuresti. Este vorba despre constructia pasarelei Popesti Vest, ce va deservi zona de sud.

Un laureat Nobel face dezvaluiri privind cea mai eficienta metoda de prevenire a transmiterii COVID-19

Mario Molina, castigator al Premiului Nobel pentru Chimie in 1995, este unul dintre autorii studiului care a concluzionat ca purtarea mastii in public reprezinta cea mai eficienta metoda de prevenire a transmiterii de la om la om.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )