Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marturiile cutremuratoare ale adolescentului din SUA care si-a impuscat mortal 10 colegi. De ce i-a crutat pe ceilalti

Antena3 Antena3,
Marturiile cutremuratoare ale adolescentului din SUA care si-a impuscat mortal 10 colegi. De ce i-a crutat pe ceilalti

In urma cu doua zile, America a fost ingrozita de un nou atac armat. Agresorul, in varsta de doar 17 ani, si-a impuscat mortal zece colegi de la liceul din Santa Fe, Texas. Adolescentula declarat. continuă pe Antena3

UniCredit devine a patra banca din piata care introduce creditarea 100% digitala, prin semnatura electronica calificata

UniCredit devine a patra banca din piata care introduce creditarea 100% online, prin semnatura electronica calificata, dar deocamdata doar clientii care detin deja un cont si au fost identificati de catre un angajat al bancii in ultimele 6 luni pot.

China a acceptat cresterea importurilor din SUA

China a acceptat sa creasca semnificativ achizitiile de bunuri si servicii din Statele Unite, au anuntat sambata cele doua tari, fara sa faca vreo referire la tinta de 200 de miliarde de dolari mentionata anterior de partea americana, transmite Reuters.

Mesajul din Iran care da fiori intregii lumi

Teheranul a declarat sambata ca asteapta masuri concrete din partea UE pentru a decide daca acordul cu privire la programul sau nuclear poate fi salvat, in prima zi a unei vizite in capitala iraniana a.

5 mari companii din lume care accepta plata in Bitcoin

Iti este teama ca investitia in Bitcoin este o nebunie? Chiar daca nimeni nu poate spune cu exactitate cat va vinde bitcoin si care va fi evolutia celei mai cunocute cryptomonede din lume, un lucru este sigur: tot mai.

Barbatul din Galati care i-a atacat pe politisti si paramedici cu cutitul, a fost retinut

Salvatori SMURD si politisti atacati cu cutitul, intr-un parc din Galati. Paramedicii si agentii s-au confruntat cu mai multi indivizi care incercau sa-l faca scapat pe un sofer baut care intrase cu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )