Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marturiile socante ale tatalui adolescentului ce si-a pierdut viata la Manastirea Putna

B1 B1,
Marturiile socante ale tatalui adolescentului ce si-a pierdut viata la Manastirea Putna

Ancheta privind moartea tanarului iesean de 17 ani care muncea la Manastirea Putna continua. Inspectoratul Teritorial de Munca Suceava ITM) a inceoput cercetarile dupa ce, la cinci zile de accident. continuă pe B1

Tragedie la Manastirea Putna. Un liceean si-a pierdut viata, in timp ce se afla in perioada de practica. Ce spun reprezentantii manastirii

Un liceean de la Seminarul Teologic Iasi si-a pierdut viata, la Manastirea Putna, in timp ce se afla in perioada de practica.

Tragedie in Muntii Retezat. Un ranger si-a pierdut viata in timp ce era la pescuit cu niste prieteni (FOTO)

Situatie tragica in Muntii Retezat. Rangerul David Radu Bernat, in varsta de 51 de ani, si-a pierdut viata marti seara in timp ce se afla cu doi apropiati la pescuit in zona.

Ryan Reynolds, mesaj emotionant dupa decesul cascadorului ce si-a pierdut viata la filmarile pentru Deadpool 2

Ryan Reynolds a postat un mesaj foarte emotionant pe o retea sociala in memoria femeii- cascador care si-a pierdut viata luni, in timpul filmarilor pentru Deadpool 2. Femeia filma o.

Veste trista in lumea muzicii populare! Fratele unui cunoscut cantaret si-a pierdut viata intr-un accident teribil (FOTO)

Doliu in lumea muzicii populare! Un accident rutier ingrozitor, care a avut loc in aceasta dimineata, a luat viata fratelui unui cunoscut cantaret. Este vorba despre Cristian 47 de ani), fr.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )