Libnet.ro
UNICEF

09:00

Mesajul Andreei Esca pentru cei care nu cred in COVID-19: Virusul exista. Nu lasati garda jos. Sa avem incredere in medici si in Dumnezeu!

Adevărul Adevărul,
Mesajul Andreei Esca pentru cei care nu cred in COVID-19: Virusul exista. Nu lasati garda jos. Sa avem incredere in medici si in Dumnezeu!

Intr-un interviu la Stirile ProTV, Andreea Esca 47 de ani) a confirmat ca atat ea, cat si sotul ei, Alexandre Eram 50 de ani), dar si unul dintre cei doi copii ai lor au avut COVID-19. Stirista le-a transmis si un mesaj romanilor, pe care i-a indemnat sa nu lase garda jos si sa poarte masti de protectie. continuă pe Adevărul

Mesajul ministrului Sanatatii pentru cei care nu cred in coronavirus: Este o boala care nu alege si nici nu iarta!

Nelu Tataru a vorbit, in exclusivitate la Antena 3, despre cum se gestioneaza situatia pacientilor internati la Terapie Intensiva, in urma infectarii cu COVID-19. Ministrul Sanatatii le-a transmis un mesaj celor care nu cred in noul coronavirus: Este o boala care nu alege si nici nu iarta!.

Asistenta medicala, mesaj dur pentru cei care nu vor sa poarte masca: De ce sa moara lumea cand poate inca sa se bucure de viata? Pentru ca asa vrei tu?

Mesaj dur transmis de o asistenta medicala pentru cei care nu vor sa poarte masca. Marcela Vilcan, asistenta-sefa a Sectiei de Boli Infectioase din cadrul Spitalului Judetean Alba, sustine ca purtarea m.

Medic din Timisoara, mesaj ferm pentru cei care nu cred in virus: ii rugam sa vina la noi in spital, sa le aratam mortii

Cristian Oancea, manageruluiSpitalului de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara, este revoltat de teoriile care circula in ultima perioada ca virusul, care a ucis pana acum1. 988 de.

Noi reguli in Grecia: Amenda uriasa pentru cei care nu poarta masca in magazine! Cam cat o noapte de cazare la un hotel de lux

De sambata, mastile de protectie au devenit obligatorie in magazine, mai ales in supermarketuri. Guvernul de la Atena a anuntat ca cei care incalca aceasta regula vor fi aspru amendati.

MAE: inca 4 turisti romani in Grecia au coronavirus A fost modificat termenul de completare a formularului electronic pentru cei care intra pe teritoriul elen

Ministerul de Externe ii anunta pe romanii care intentioneaza sa-si petreaca vacantele in Grecia ca autoritatile elene au modificat termenul pentru completarea formularului electronic Passenger Locator.

Raed Arafat, replica pentru cei care il ataca: Legea nu da puteri supreme nici doctorului Arafat si nici unei alte persoane

Raed Arafat a transmis noaptea trecuta, un mesaj pe Facebook,in care critica atitudinea oamenilor de a-l invinovati pentru restrictiile adoptate in perioada pandemiei si mai ales pentru nou-adoptata lege.

Sotul Andreei Esca, momente critice in spital: Asa arata iadul

Alexandre Eram, sotul Andreei Esca a trait clipe de groaza in spital. Ce spune aceasta despre calvarul prin care a trecut sotul ei. Sotul Andreei Esca, momente critice in spital: Asa arata iadul Stirista de la ProTV, in cadrul unui interviu acordat pentru postul de televiziune a vorbit despre starea de sanatate a familiei sale.

CTP, reactie minunata dupa interviul Andreei Esca. Ce a putut sa spuna jurnalistul

Invitat in acesta seara la emisiunea Jurnalul de Seara jurnalistul, Cristian Tudor Popescu a comentat interviul dat de Andreea Esca. CTP, reactie minunata dupa interviul Andreei Esca. Ce a putut sa spuna jurnalistul in cadrul emisiunii gazetarul a vorbit despre cazul infectarii cu coronavirus al Andreei Esca. Acesta a numit-o amatoare in sensul profund al .

Ce se intampla acum cu sotul Andreei Esca. in ce stare se afla, dupa ce a ajuns la spital

In ce stare se afla acum sotul Andreei Esca? Partenerul cunoscutei prezentatoare de stiri a ajuns la spital. Starea de sanatate a sotului Andreei Esca Vestea ca Andreea Esca a fost depistata pozitiv cu coronavirus a socat o lume intreaga, mai ales dupa criticile intense si dure facute dupa ce s-a aflat ca multe vedete, .

Dezvaluirea momentului despre starea lui Alexandre Eram. Ce a anuntat un prieten de familie al Andreei Esca

In spatiul public a aparut de cateva zile informatia, dar neconfirmata din surse oficiale, cum ca Andreea Esca si sotul, Alexandre Eram, ar avea probleme de sanatate. Dezvaluirea momentului despre starea lui Alexandre Eram Recent, postul de televiziune PRo TV, postul la care lucreaza si Andreea Esca, a anuntat public ca mai multi angajati ai .

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )