Libnet.ro
UNICEF

19:15

Ce se intampla acum cu sotul Andreei Esca. in ce stare se afla, dupa ce a ajuns la spital

Playtech Playtech,
Ce se intampla acum cu sotul Andreei Esca. in ce stare se afla, dupa ce a ajuns la spital

In ce stare se afla acum sotul Andreei Esca? Partenerul cunoscutei prezentatoare de stiri a ajuns la spital. Starea de sanatate a sotului Andreei Esca Vestea ca Andreea Esca a fost depistata pozitiv cu coronavirus a socat o lume intreaga, mai ales dupa criticile intense si dure facute dupa ce s-a aflat ca multe vedete, . continuă pe Playtech

Sotul Andreei Esca, momente critice in spital: Asa arata iadul

Alexandre Eram, sotul Andreei Esca a trait clipe de groaza in spital. Ce spune aceasta despre calvarul prin care a trecut sotul ei. Sotul Andreei Esca, momente critice in spital: Asa arata iadul Stirista de la ProTV, in cadrul unui interviu acordat pentru postul de televiziune a vorbit despre starea de sanatate a familiei sale.

Sotul Andreei Esca, in stare grava din cauza COVID-19: Cred ca asa arata iadul!. Dezvaluiri de ultima ora. Cum au contactat virusul

Pro Tv a transmis catre mass media o notificare in care anunta jurnalistii ca nu au voie sa scrie despre vedetele postului, infectate cu COVID-19. Nu a trecut, insa prea mult timp si s-a aflat ca Andreea Esca este bolnava si internata in spital.

Ce se intampla acum cu Andreea Esca si Alexandre Eram. Desi sunt in acelasi spital, nu s-au vazut de o saptamana

Vestea ca stirista de la PRO TV este infectata cu noul coronavirus a facut inconjurul tarii. Mai mult, aceasta nu ar fi singurul membru din familie care a luat virusul. Se pare ca si sotul acesteia este internat. Ce se intampla acum cu Andreea Esca si Alexandre Eram?! Ce se intampla acum cu Andreea Esca .

Cristian Tudor Popescu, reactie fulger dupa interviul Andreei Esca: Acum n-a mai fost profesionista. A fost amatoare

Cristian Tudor Popescu vine cu o reactie fulger dupa ce interviul Andreei Esca cu privire la infectarea cu coronavirus. Prezentatoarea TV, fiul si sotul ei au fost infectati cu noul coronavirus.

Dezvaluirea momentului despre starea lui Alexandre Eram. Ce a anuntat un prieten de familie al Andreei Esca

In spatiul public a aparut de cateva zile informatia, dar neconfirmata din surse oficiale, cum ca Andreea Esca si sotul, Alexandre Eram, ar avea probleme de sanatate. Dezvaluirea momentului despre starea lui Alexandre Eram Recent, postul de televiziune PRo TV, postul la care lucreaza si Andreea Esca, a anuntat public ca mai multi angajati ai .

Andreea Esca, dezvaluiri uluitoare dupa ce a fost infectata cu covid. A inceput sa planga, in direct la TV: prin ce a trecut, alaturi de sotul ei

Daca pana acum s-au vehiculat tot felul de idei, multe dintre acestea sub forma unor acuzatii aduse celebrei Andreea Esca, acum, adevarul a isit la iveala, dupa ce moderatoarea tv a decis sa vorbeasca despre cele intamplate. Andreea Esca, dezvaluiri uluitoare dupa ce a fost infectata cu Covid-19 in aceasta seara, in cadrul emisiunii Stirile .

CTP, reactie minunata dupa interviul Andreei Esca. Ce a putut sa spuna jurnalistul

Invitat in acesta seara la emisiunea Jurnalul de Seara jurnalistul, Cristian Tudor Popescu a comentat interviul dat de Andreea Esca. CTP, reactie minunata dupa interviul Andreei Esca. Ce a putut sa spuna jurnalistul in cadrul emisiunii gazetarul a vorbit despre cazul infectarii cu coronavirus al Andreei Esca. Acesta a numit-o amatoare in sensul profund al .

Andreea Esca rupe tacerea, dupa disparitia de la Stirile PRO TV. Da, am fost bolnava

Luni, de la ora 19:00, la stirile PRO TV, intr-un interviu acordat lui Cosmin Stan, Andreea Esca raspunde tuturor intrebarilor pe care toata lumea le-a pus in ultimele zile, dupa ce a fost diagnosticata cu noul coronavirus si a disparut de pe micile ecrane. Interviu de exceptie cu Andreea Esca dupa disparitia de la Stirile .

Ce se intampla acum cu Eugen Stan, politistul pedofil. Adevarul din spatele gratiilor

Ce se intampla acu cu Eugen Stan, politistul pedofil in inchisoare. Acesta a fost arestat in anul 2018, dupa ce ar fi agresat sexual doi copii intr-un lift din Capitala. Ce se intampla acum cu Eugen Stan, politistul pedofil. Adevarul din spatele gratiilor Politia Capitalei , in urma cu doi ani a dat publicitatii un .

Alerta totala in tara vecina! Decizia Rusiei lui Putin i-a alarmat pe toti. Se intampla acum

Ieri, ministrul rus al apararii, generalul Serghei Soigu, a spus ca, la ordinul direct al lui Vladimir Putin, a fost lansat un exercitiu-surpriza la care iau parte 150. 000 de militari, implica peste 26. 000 de sisteme de arme, 414 avioane si 106 nave de lupta in districtele militare Sud Vest si Est ale Rusiei, antrenand astfel .

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )