Libnet.ro
UNICEF

19:15

Marul otravit pe care i l-a lasat Eugen Teodorovici lui Florin Citu la Ministerul de Finante

Antena3 Antena3,
Marul otravit pe care i l-a lasat Eugen Teodorovici lui Florin Citu la Ministerul de Finante

Fostul ministru al Finantelor, Eugen Teodorovici, afirma ca nu si-a dat acordul pentru imprumutul de 775 milioane de lei atras luni de la banci si ii solicita noului ministru, Florin Citu, o analiza a. continuă pe Antena3

EUGEN TEODOROVICI: Nu mi-am dat acceptul pentru imprumutul de 775 milioane lei atras de la banci

Fostul ministru al Finantelor, Eugen Teodorovici, afirma ca nu si-a dat acordul pentru imprumutul de 775 milioane de lei atras luni de la banci si ii solicita noului ministru, Florin Citu, o analiza a operatiunii.

Eugen Teodorovici, despre tradatorii din PSD care au votat Guvernul Orban: Au vandut pentru nimic sau pentru interese personale ceea ce au primit ca vot de incredere

EXCLUSIV ONLINE Ministrul demis al Finantelor, Eugen Teodorovici, a precizat luni seara intr-o conferinta de presa ca parlamentarii social-democrati care au fost prezenti in Parlament pentru a vota Guvernul.

Ministrul demis al Finantelor Publice, Eugen Teodorovici: Am un singur regret

Ministrul demis al Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a declarat, luni, la conferinta de bilant, ca singurul regret pe care il are vizavi de mandatul sau este acela ca uneori iesirile sale publice au.

Eugen Teodorovici, la final de mandat: in fondul de rezerva NU SUNT BANI

Eugen Teodorovici a declarat, marti, la predarea mandatului de ministru al Finantelor, ca nu mai sunt bani in fondul de rezerva al statului. PSD-istul il contrazice, insa, pe premierul Ludovic Orban, afirmand.

Eugen Teodorovici se caieste in urma iesirilor publice scandaloase. Recunoaste la final de mandat ca a jignit si ca a facut gafe : Le cer iertare celor lezati de cuvintele mele

EXCLUSIV ONLINE Fostul ministru de Finante, Eugen Teodorovici, a recunoscut luni seara intr-o conferinta de bilant ca a avut in spatiul public mai multe iesiri deplasate si ca acestea reprezinta pentru el.

Eugen Teodorovici si-a stropit cu sampanie plecarea din Guvern

Fostul ministru de Finante, Eugen Teodorovici, a sarbatorit cu sampanie plecarea din Guvern. A baut un pahar si in cinstea succesorului sau, Florin Citu. intrebat de jurnalisti daca ii lasa ceva.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2357 seconds )