Libnet.ro
UNICEF

20:00

Eugen Teodorovici si-a stropit cu sampanie plecarea din Guvern

Antena3 Antena3,
Eugen Teodorovici si-a stropit cu sampanie plecarea din Guvern

Fostul ministru de Finante, Eugen Teodorovici, a sarbatorit cu sampanie plecarea din Guvern. A baut un pahar si in cinstea succesorului sau, Florin Citu. intrebat de jurnalisti daca ii lasa ceva. continuă pe Antena3

Teodorovici a ciocnit un pahar de sampanie la plecarea din minister: Veti constata o diferenta de clasa intre mine si Citu

Fostul ministru al Finantelor, Eugen Teodorovici, a ciocnit un pahar de sampanie, marti, la plecarea din minister, si a declarat ca exista o diferenta de abordare si de clasa intre el si noul ministru, Florin Citu.

Teodorovici a ciocnit un pahar de sampanie la plecarea din minister

Fostul ministru al Finantelor, Eugen Teodorovici, a ciocnit un pahar de sampanie, marti, la plecarea.

EUGEN TEODOROVICI: Nu mi-am dat acceptul pentru imprumutul de 775 milioane lei atras de la banci

Fostul ministru al Finantelor, Eugen Teodorovici, afirma ca nu si-a dat acordul pentru imprumutul de 775 milioane de lei atras luni de la banci si ii solicita noului ministru, Florin Citu, o analiza a operatiunii.

Marul otravit pe care i l-a lasat Eugen Teodorovici lui Florin Citu la Ministerul de Finante

Fostul ministru al Finantelor, Eugen Teodorovici, afirma ca nu si-a dat acordul pentru imprumutul de 775 milioane de lei atras luni de la banci si ii solicita noului ministru, Florin Citu, o analiza a.

Eugen Teodorovici, la final de mandat: in fondul de rezerva NU SUNT BANI

Eugen Teodorovici a declarat, marti, la predarea mandatului de ministru al Finantelor, ca nu mai sunt bani in fondul de rezerva al statului. PSD-istul il contrazice, insa, pe premierul Ludovic Orban, afirmand.

Eugen Teodorovici se caieste in urma iesirilor publice scandaloase. Recunoaste la final de mandat ca a jignit si ca a facut gafe : Le cer iertare celor lezati de cuvintele mele

EXCLUSIV ONLINE Fostul ministru de Finante, Eugen Teodorovici, a recunoscut luni seara intr-o conferinta de bilant ca a avut in spatiul public mai multe iesiri deplasate si ca acestea reprezinta pentru el.

Eugen Teodorovici, despre tradatorii din PSD care au votat Guvernul Orban: Au vandut pentru nimic sau pentru interese personale ceea ce au primit ca vot de incredere

EXCLUSIV ONLINE Ministrul demis al Finantelor, Eugen Teodorovici, a precizat luni seara intr-o conferinta de presa ca parlamentarii social-democrati care au fost prezenti in Parlament pentru a vota Guvernul.

Ministrul demis al Finantelor Publice, Eugen Teodorovici: Am un singur regret

Ministrul demis al Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a declarat, luni, la conferinta de bilant, ca singurul regret pe care il are vizavi de mandatul sau este acela ca uneori iesirile sale publice au.

Teodorovici, sageti catre Florin Citu la final de mandat: Veti constata o diferenta de stil, de clasa, de rasa, intre noi! Fostul ministru si-a stropit cu sampanie plecarea

EXCLUSIV ONLINE in conferinta de presa dedicata prezentarii bilantului la conducerea Finantelor, Eugen Teodorovici nu a ratat ocazia de a lansa noi sageti catre Florin Citu, cel care l-a inlocuit dupa.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )