Libnet.ro
UNICEF

00:07

Eugen Teodorovici, despre tradatorii din PSD care au votat Guvernul Orban: Au vandut pentru nimic sau pentru interese personale ceea ce au primit ca vot de incredere

B1 B1,
Eugen Teodorovici, despre tradatorii din PSD care au votat Guvernul Orban: Au vandut pentru nimic sau pentru interese personale ceea ce au primit ca vot de incredere

EXCLUSIV ONLINE Ministrul demis al Finantelor, Eugen Teodorovici, a precizat luni seara intr-o conferinta de presa ca parlamentarii social-democrati care au fost prezenti in Parlament pentru a vota Guvernul. continuă pe B1

Dancila, despre tradatorii din PSD: Daca se se duc la vot luni, a doua zi sa mearga in partidul-foarfece

Premierul interimar Viorica Dancila a spus, sambata, in judetul Arad, ca PSD nu va fi prezent in sala luni cand se va vota Guvernul. Ea a admis ca in partid sunt tradatori, pe care i-a indemnat ca a doua zi sa mearga in partidul-foarfece si sa nu mai fie alaturi de PSD, transmite Mediafax.

Viorica Dancila, avertisment pentru tradatorii din PSD: A doua zi sa mearga in partidul-foarfeca

Premierul demis Viorica Dancila a declarat sambata, in judetul Arad, ca tradatorii din PSD care vor participa, luni, la votul din Parlament pentru Guvernul Orban, a doua zi sa mearga in partidul.

Dancila, intrebata despre liderii din partid care o vor inlaturata de la conducerea PSD

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a spus, marti seara, intrebata despre liderii din partid care ii.

PSD, prima reactie despre tradatorii care au votat Guvernul Orban

Deputatul PSD Catalin Radulescu considera ca investirea Guvernului Orban de catre Parlament nu este o infrangere pentru PSD, dar a subliniat ca rezultatul a fost obtinut cu niste tradari din PSD si de la Pro Romania.

Eugen Teodorovici, la final de mandat: in fondul de rezerva NU SUNT BANI

Eugen Teodorovici a declarat, marti, la predarea mandatului de ministru al Finantelor, ca nu mai sunt bani in fondul de rezerva al statului. PSD-istul il contrazice, insa, pe premierul Ludovic Orban, afirmand.

Cine sunt parlamentarii PSD care au votat pentru Guvernul Orban

Parlamentarii PSD Cristina Burciu, Marius Bota, Elena Haratau si Eugen Gioanca au fost prezenti in plenul reunit al Camerei Deputatilor si Senatului si au votat la investirea Guvernului Orban. De asemenea,.

VIORICA DANCILA: Tradatorii care vor merge luni, la vot, a doua zi sa mearga la partidul foarfeca

Premierul demis, Viorica Dancila a declarat, sambata, in judetul Arad, ca tradatorii din PSD care vor participa, luni, la votul din Parlament pentru Guvernul Orban, a doua zi sa mearga in partidul and foarfeca and si sa nu mai fie alaturi de social-democrati.

EUGEN TEODOROVICI: Nu mi-am dat acceptul pentru imprumutul de 775 milioane lei atras de la banci

Fostul ministru al Finantelor, Eugen Teodorovici, afirma ca nu si-a dat acordul pentru imprumutul de 775 milioane de lei atras luni de la banci si ii solicita noului ministru, Florin Citu, o analiza a operatiunii.

Marul otravit pe care i l-a lasat Eugen Teodorovici lui Florin Citu la Ministerul de Finante

Fostul ministru al Finantelor, Eugen Teodorovici, afirma ca nu si-a dat acordul pentru imprumutul de 775 milioane de lei atras luni de la banci si ii solicita noului ministru, Florin Citu, o analiza a.

Ministrul demis al Finantelor Publice, Eugen Teodorovici: Am un singur regret

Ministrul demis al Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a declarat, luni, la conferinta de bilant, ca singurul regret pe care il are vizavi de mandatul sau este acela ca uneori iesirile sale publice au.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )