Libnet.ro
UNICEF

23:15

Masa puterilor noastre, de Petre Barbu, desemnata Cea mai buna piesa romaneasca a anului 2016

Adevărul Adevărul,
Masa puterilor noastre, de Petre Barbu, desemnata Cea mai buna piesa romaneasca a anului 2016

Textul Masa puterilor noastre, scris de jurnalistul si scriitorul Petre Barbu, a fost desemnat castigatorul concursului de dramaturgie Cea mai buna piesa romaneasca a anului 2016, a anuntat, miercuri, Uniunea Teatrala din Romania UNITER). continuă pe Adevărul

De ce renunta la alaptat in masa tinerele mame din Romania: Suntem tara cu cea mai mica rata din Europa

Specialistii atrag atentia asupra necesitatii cresterii ratei de alaptare in Romania, tara noastra situandu-se pe ultimul loc in Europa, cu 12,6%, la acest capitol.

Secretele unui barista: cum ne preparam cea mai buna cafea acasa, fara aparate performante si costisitoare

Laurentiu Stefan, trainer la Transylvanian Barista Academy, a explicat pentru Adevarul cum preparam cea mai buna cafea acasa. El a sustinut ca este un mit ideea ca aparatul cu care preparam cafeaua trebuie sa fie foarte scump si performant pentru a avea o cafea buna.

Fiica Madonnei in cea mai JENANTA ipostaza! Cum a aparut tanara pe plaja (FOTO)

Madonna este cea mai controversata si nonconformista vedeta de la Hollywood, insa ca mama, poate sa observe si ea greselile pe care le face fata ei. Se pare ca Lourdesnu a putut sa se acomodeze cu.

Cea mai... ciufulita pisica. Reactia acesteia a starnit hohote de ras pe internet (VIDEO)

Aceasta este, cu siguranta, cea mai amuzanta pisica. Modul in care arata este extrem de amuzant. Pisica are un look aparte, fiind ciufulita. Chiar si asa a reusit sa-i faca pe toti cei care au.

Topul oraselor lumii cu cea mai mare rata a violentei: unde s-au inregistrat cele mai multe cazuri de omucidere

Consiliul pentru Securitate a realizat raportul anual al oraselor in care se inregistreaza cea mai mare rata a violentei. Au fost luate in calcul criterii precum numarul cazurilor de omucidere, violenta bandelor de traficanti de droguri si instabilitatea politica.

Firma mare de IT din Cluj contracteaza cea mai mare universitate din tara ca sa faca profilul psihosocial al IT-istilor peste 5 ani

O firma mare de tehnologia informatiei din Cluj contracteaza cea mai mare universitate din tara ca sa compuna profilul psihosocial al IT-istilor din Cluj peste cinci ani.

Clasamentul WTA: Patricia Maria Tig a urcat pe locul 83, cea mai buna clasare din cariera - Halep se mentine pe 5

Patricia Maria Tig a facut un salt de doua locuri si a urcat pe pozitia 83 in clasamentul WTA, dat publicitatii luni, aceasta fiind de altfel cea mai buna clasare din cariera. Simona Halep se mentine si in aceasta saptamana pe locul 5 WTA, cu 5. 022 de puncte. Lider este Angelique Kerber, jucatoarea din Germania fiind urmata de Serena Williams si de Karolina Pliskova.

Care este cea mai tradusa carte din lume, dincolo de textele religioase

Cea mai tradusa carte din lume, in afara de textele religioase, tocmai ce a primit acest titlu in urma cu putin timp. Textele religioase, cum ar fi Biblia, se numara intre cele mai traduse texte din lume, datorita numarului urias de oameni la care acestea ajung. Astfel, este lesne de inteles de ce exista un [].

Cea mai eficienta metoda, in 3 pasi, pentru a curata intreaga casa

Cea mai eficienta metoda in 3 pasi pentru a curata casa in mod rapid este dezvaluita de expertul in curatenie Melissa Maker, autoarea cartii Clean my space, potrivit.

Gabriela Firea vrea sa incurajeze cetatenii sa participe la infrumusetarea Bucurestiului. Va fi lansat un concurs pentru cea mai frumoasa fatada, cea mai frumoasa curte, cel mai frumos balcon si cea mai frumoasa fereastra

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, doreste sa incurajeze asociatiile de proprietari si cetatenii sa participe efortul de ecologizare si infrumusetare a Bucurestiului. Astfel, municipalitatea ar putea acorda premii pentru cele mai frumoase ferestre, balcoane, curti si fatade de cladiri din Bucuresti.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )