Libnet.ro
UNICEF

05:30

Masca devine obligatorie pe strada in judetul Timis

România Liberă România Liberă,
Masca devine obligatorie pe strada in judetul Timis

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta a hotarat in sedinta extraordinara de luni seara ca pe. continuă pe România Liberă

UPDATE Masca devine obligatorie in toate spatiile publice din Arges, Valcea si Timis Restrictii instituite si in alte judete

Masca de protectie devine obligatorie, de miercuri, in toate spatiile publice din judetul Arges. Autoritatile judetene au continuat luni sa impuna restrictii in zonele unde rata de infectare este mai mare de 1,5 la o mie de locuitori.

CORONAVIRUS |Purtarea mastii de protectie, obligatorie in tot judetul Timis

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta CJSU) Timis a hotarat pe raza intregului judet se instituie obligativitatea purtarii mastii de protectie in spatiile publice deschise, incepand de marti,.

Purtarea mastii devine obligatorie in toate spatiile publice din judetul Arges

Purtarea mastii de protectie va fi obligatorie in judetul Arges, in toate spatiile publice, exceptati de la aceasta regula fiind copiii mai mici de cinci ani. Masca devine obligatorie in.

Se inchid restaurantele, barurile, cluburile, la interior in 27 de localitati din Timis

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Timis a aprobat o hotarare privind instituirea masurii de limitare a raspandirii infectiilor cu SARS-CoV-2 la nivelul judetului, avand in vedere situatia epidemiologica de la nivelul judetului Timis si, respectiv, de la nivelul unor localitati unde rata de infectare a depasit 1,5 la mia de locuitori. Potrivit acestei hotarari se vor inchide restaurantele, barurile, cluburile in interior, iar masca devine obligatorie in tot judetul, conform News. ro.

Masca de protectie devine obligatorie in preajma scolilor si in judetul Hunedoara. Angajatii din sanatate, testati la revenirea din concedii

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Hunedoara a decis, vineri, ca purtarea mastii de protectie in preajma scolilor sa fie bligatorie. Totodata, angajatii din sanatate si centre de ingrijire vor fi testati RT-PCR la revenirea din concedii. De asemenea, controalele in piete si in mijloacele de transport in comun vor fi intensificate.

CORONAVIRUS |Masca de protectie devine obligatorie in municipiul Braila si alte 13 sate din judet

Purtarea mastii devine obligatorie in municipiul Braila si in 13 sate din judet, potrivit unei hotararii a Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta, incepand cu 12 octombrie. Potrivit deciziei.

Masuri dure impotriva Covid-19 la Galati. Purtarea mastii in aer liber devine obligatorie

Purtarea mastii in aer liber devine obligatorie de marti in Galati, in efortul de a reduce cresterea infectiilor cu noul coronavirus de tip SARS-CoV-2, a anuntat Institutia Prefectului judetului.

inca un judet unde purtarea mastii de protectie devine obligatorie pe strada

Alarmate de numarul tot mai mare de imbolnavri, autoritatile din intreaga tara iau tot mai in serios introducerea obligativitatii purtarii mastii de protectie pe strada. Asta se intampla deja pe raza judetului Prahova, dar si in orasul Pucioasa din Dambovita. De maine, masca devine accesoriu obligatoriu si intr-un alt judet important.

Masca devine obligatorie in Galati si alte cinci localitati. Rata de infectare in oras a ajuns la 1,87 la mia de locuitori

In toate spatiile publice din Galati, atat cele interioare, cat si cele exterioare, este obligatorie purtarea mastii de protectie astfel incat sa acopere nasul si gura. Toate institutiile publice si private, precum si operatorii economici isi vor desfasura activitatea prin organizarea programului de lucru in regim de munca la domiciliu.

ALEGERI LOCALE TURUL 2 - Candidatul PSD castiga Primaria comunei Ortisoara din judetul Timis - rezultate partiale

Candidatul PSD la Primaria Ortisoara Timis), Aleodor Sobolu, care este si primar in functie, a castigat alegerile locale in turul al doilea de scrutin si obtine, astfel, un nou mandat. Rezultatele partiale arata ca diferenta dintre el si contracandidatul sau este de mai putin de 50 de voturi.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )