Libnet.ro
UNICEF

01:05

Masca devine obligatorie in zonele publice din judetul Ilfov, ca si in municipiul Bucuresti

România Liberă România Liberă,
Masca devine obligatorie in zonele publice din judetul Ilfov, ca si in municipiul Bucuresti

Purtarea mastii impotriva Covid-19 a devenit obligatorie, incepand de marti, 4 august, intr-o serie . continuă pe România Liberă

Masca de protectie devine obligatorie si in spatiile deschise din judetul Ilfov

Incepand de marti, 4 august, ora 12. 00, purtarea mastii de protectie va deveni obligatorie in mai multe tipuri de spatii publice deschise din judetul Ilfov. Astfel, masura va fi aplicata in piete,.

Masca devine obligatorie in 16 judete

Masca de protectie devine obligatorie, incepand de sambata, in spatii deschise din 16 judete, masura fiind luata de Comitetele Judetene pentru Situatii de Urgenta pentru a limita raspandirea coronavirusului. Masura se aplica in zone considerate aglomerate - cum ar fi piete, targuri, statiile mijloacelor de transport in comun sau peroanele CFR. in unele judete, masca devine obligatorie seara, in zonele de promenada. Comitetul National pentru Situatii de Urgenta va decide si zonele din tara unde localurile se vor inchide la ora 23. 00, o astfel de decizie fiind adoptata deja in judetele Satu Mare si Vrancea, scrie News. ro.

Masca devine obligatorie in Bucuresti in locurile aglomerate din aer liber

Comitetul Municipiului Bucuresti pentru Situatii de Urgenta a decis ca masca de protectie devine obligatoriu in Capitala in zonele aglomerate din aer liber - piete, gari, autogari, statiile STB, transmite Digi24.

Noile prevederi privind masca de protectie din judetul Ilfov. Unde va fi aceasta obligatorie

Purtarea mastii de protectie a devenit obligatorie, de marti, in piete, targuri, oboare, statii de autobuz, peroane CFR si autogari, potrivit unui comunicat al Institutiei Prefectului Judetul Ilfov.

Masca devine obligatorie in aer liber si in Timis. Aproximativ 20 de judete au adoptat masura

Masca de protectie devine obligatorie in spatiile publice deschise, de sambata, 1 august,si in Timisioara. Autoritatile competente auanuntat ca masca trebuie sa acopere atat nasul, cat si.

Masca devine obligatorie si in spatii publice deschise din Hunedoara. in ce zone din judet se aplica masura

Purtarea mastii de protectie este obligatorie in mai multe tipuri de spatii publice deschise de pe intreg teritoriul judetului Hunedoara, incepand de sambata dupa-amiaza, anunta Institutia Prefectului,.

EXCLUSIV Masca devine obligatorie si in Capitala. Institutia Prefectului, pentru B1.RO: Va trebui purtata inclusiv in statiile de autobuz sau de tramvai, aflate in spatiul deschis. Care sunt zonele vizate de noile masuri

EXCLSUIV Prefectura Capitalei a confirmat pentru B1. RO ca in urma sedintei Comitetului Municipal pentru Situatii de Urgenta s-a luat decizia ca masca sa devina obligatorie, incepand de marti si in.

Masca devine obligatorie in Neamt incepand de miercuri. Vezi de la ce ora!

Masca de protectie a nasului si a gurii trebuie purtata obligatoriu in judetul Neamt incepand de mie.

Masca de protectie, obligatorie in spatiile publice aglomerate din tot judetul Vaslui

Masca de protectie este obligatorie in spatiile publice aglomerate din judetul Vaslui, in perioada 4 - 17 august, conform unei decizii a Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta CJSU), transmite Agerpres.

Masca de protectie, obligatorie in mai multe zone publice din Bucuresti

Comitetul Municipiului Bucuresti pentru Situatii de Urgenta a decis ca masca de protectie devine obligatoriu in Capitala in zonele aglomerate din aer liber - piete, gari, autogari, statiile STB, transmite Digi24.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )