Libnet.ro
UNICEF

19:15

Masca de protectie devine obligatorie si in spatiile deschise din judetul Ilfov

B1 B1,
Masca de protectie devine obligatorie si in spatiile deschise din judetul Ilfov

Incepand de marti, 4 august, ora 12. 00, purtarea mastii de protectie va deveni obligatorie in mai multe tipuri de spatii publice deschise din judetul Ilfov. Astfel, masura va fi aplicata in piete,. continuă pe B1

Masca de protectie devine obligatorie in 16 judete, in spatii deschise aglomerate, pentru a limita raspandirea pandemiei

Masca de protectie devine obligatorie, incepand de sambata, in spatii deschise din 16 judete, masura fiind luata de Comitetele Judetene pentru Situatii de Urgenta pentru a limita raspandirea coronavirusului.

Masca e obligatorie in spatiile deschise din Bucuresti. Zonele in care vei fi amendat daca nu o porti

Mastile de protectie au devenit obligatorii in mai multe zone in aer liber din Bucuresti. Masura a fost deja implementata in mai multe judete din tara. Cei ce nu se vor conforma, vor plati amenzi de pina la 2500 de lei. Masca, obligatorie in spatiile deschise din Bucuresti. Zonele in care se dau amenzi daca .

Mastile de protectie devin obligatorii in spatiile deschise din Vaslui, unde se inregistreaza aglomeratii

Astazi, 3 august 2020, Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Vaslui intrunit in sedinta extraordinara a adoptat hotararea prin care incepand cu data de 4 august 2020, ora 00:00, este obligatorie purtarea mastii de protectie in spatiile deschise aglomerate.

Harta cu judetele in care trebuie sa purtam obligatoriu masca de protectie si in spatiile deschise

Purtarea mastii de protectie in spatiile publice deschise este obligatorie in mai multe judete din tara, dupa ce bilantul noilor cazuri de coronavirus a crescut alarmant de la o zi la alta. Harta cu judetele unde purtam obligatoriu masca de protectie si in aer liber Decizia purtarii mastilor de protectie si in zonele publice din .

Masca de protectie este obligatorie in jumatate din tara. Care sunt judetele in care purtarea ei este obligatorie in spatiile deschise

Masca de protectie este obligatorie din aceasta dimineata in Capitala in aer liber, in absolut toate zonele aglomerate. Decizia a fost luata de Comitetul pentru Situatii de Urgenta.

Masca de protectie devine obligatorie in mai multe spatii deschise din Capitala

Comitetul Municipal pentru Situatii de Urgenta a decis, luni, ca purtarea mastii de protectie devine obligatorie in mai multe zone in aer liber din Capitala.

DOCUMENT. Masca de protectie devine obligatorie si in aer liber, in Bucuresti. Unde trebuie sa purtati masca incepand de maine

Incepand de marti de la ora 7:00, mastile devin obligatorii in mai multe spatii exterioare din Bucuresti, astfel Capitala se alatura celor peste 20 de judete care au luat masuri asemanatoare. Mastile vor fi obligatorii in Centrul Vechi, pe peroanele garilor, in autogari, in statiile STB si in cele de taxi, precum si in piete.

CORONAVIRUS |Masca de protectie, obligatorie si in spatiile deschise aglomerate din judetul Bacau

Masca de protectie devine obligatorie, de miercuri, 5 august, si in spatiile deschise aglomerate din judetul Bacau. Potrivit Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta Bacaun, masca va fi obligatorie in.

Masca devine obligatorie in 16 judete

Masca de protectie devine obligatorie, incepand de sambata, in spatii deschise din 16 judete, masura fiind luata de Comitetele Judetene pentru Situatii de Urgenta pentru a limita raspandirea coronavirusului. Masura se aplica in zone considerate aglomerate - cum ar fi piete, targuri, statiile mijloacelor de transport in comun sau peroanele CFR. in unele judete, masca devine obligatorie seara, in zonele de promenada. Comitetul National pentru Situatii de Urgenta va decide si zonele din tara unde localurile se vor inchide la ora 23. 00, o astfel de decizie fiind adoptata deja in judetele Satu Mare si Vrancea, scrie News. ro.

Masca devine obligatorie in aer liber si in Timis. Aproximativ 20 de judete au adoptat masura

Masca de protectie devine obligatorie in spatiile publice deschise, de sambata, 1 august,si in Timisioara. Autoritatile competente auanuntat ca masca trebuie sa acopere atat nasul, cat si.

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )