Libnet.ro
UNICEF

16:30

Masca e obligatorie in spatiile deschise din Bucuresti. Zonele in care vei fi amendat daca nu o porti

Playtech Playtech,
Masca e obligatorie in spatiile deschise din Bucuresti. Zonele in care vei fi amendat daca nu o porti

Mastile de protectie au devenit obligatorii in mai multe zone in aer liber din Bucuresti. Masura a fost deja implementata in mai multe judete din tara. Cei ce nu se vor conforma, vor plati amenzi de pina la 2500 de lei. Masca, obligatorie in spatiile deschise din Bucuresti. Zonele in care se dau amenzi daca . continuă pe Playtech

Botosani: Masca de protectie devine obligatorie in spatiile deschise aglomerate de la 1 august

Prefectura Botosani a anuntat ca masca de protectie devine obligatorie in spatiile aglomerate deschise de 1 august, cum sunt pietele agroalimentare, targurile, oboarele si zonele de astepare. De asemenea, in mai multe zone pietonale, masca va fi obligatorie intre orele 18-22.

Timisoara: Masca, obligatorie si in spatiile publice deschise. Exceptie fac Piata Victoriei si centrul orasului

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta CJSU) Timis a decis, sambata, ca purtarea mastii este obligatorie in spatiile publice deschise. Exceptie de la aceasta masura fac Piata Victoriei si centrul istoric al orasului. Similar cu masurile din Timisoara, in alte 20 judete s-a decis ca masca sa fie obligatorie in spatii deschise.

Harta judetelor unde purtarea mastii de protectie este obligatorie si in spatiile deschise

Purtarea mastii de protectie in spatiile publice deschise a devenit obligatorie in 14 judete din Romania, dupa ce bilantul noilor cazuri de coronavirus a crescut ingrijorator de la o zi la alta.

Mastile de protectie devin obligatorii in spatiile deschise din Vaslui, unde se inregistreaza aglomeratii

Astazi, 3 august 2020, Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Vaslui intrunit in sedinta extraordinara a adoptat hotararea prin care incepand cu data de 4 august 2020, ora 00:00, este obligatorie purtarea mastii de protectie in spatiile deschise aglomerate.

Masca, obligatorie chiar si in cimitir. Judetul care a luat masura radicala

Masca a devenit obligatorie chiar si in cimitir in judetul Dambovita. Decizia a fost luata deComitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Dambovita, care a stabilit, sambata, 1 iulie, extinderea ob.

Harta cu judetele in care trebuie sa purtam obligatoriu masca de protectie si in spatiile deschise

Purtarea mastii de protectie in spatiile publice deschise este obligatorie in mai multe judete din tara, dupa ce bilantul noilor cazuri de coronavirus a crescut alarmant de la o zi la alta. Harta cu judetele unde purtam obligatoriu masca de protectie si in aer liber Decizia purtarii mastilor de protectie si in zonele publice din .

EXCLUSIV Devine masca obligatorie si in spatiile deschise aglomerate din Capitala? Institutia Prefectului, pentru B1.RO: Asteptam raspunsul din partea DSP

EXCLUSIV in ciuda faptului ca municipiul Bucuresti a inregistrat joi cel mai mare numar de cazuri noi de coronavirus, 223 in ultimele 24 de ore, nu au intrat in vigoare inca masuri suplimentare de.

Un nou judet in care masca este obligatorie in spatiile deschise

Incepand cu data de 1 august, purtarea mastii de protectie va deveni obligatorie si in spatiile publice deschise din judetul Iasi. Anuntul a fost facut de Prefectura Iasi. Pana joi, in judetul Iasi au fost inregistrate 1. 430 de cazuri de persoane infectate cu coronavirus. in ultimele 24 de ore au fost depistati pozitiv 45 de .

Un nou judet a decis ca masca de protectie sa devina obligatorie in spatiile deschise

Vrancea este ultimul judet care a hotarat ca purtarea mastilor de protectie sa devina obligatorie in.

Cifrele care rastoarna toate calculele pentru alegerile locale din Bucuresti. Vestea care cade ca un traznet pentru Nicusor Dan

Antena 3 are cifrele care rastoarna toate calculele politice pentru alegerile locale din Bucuresti. Gabriela Firea, actualul primar general al Capitalei, este politicianul in care bucurestenii au cea mai mare incredere. Un sfert dintre bucuresteni o crediteaza cu sanse de a schimba Capitala.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )