Libnet.ro
UNICEF

19:00

Mastile de protectie devin obligatorii in spatiile deschise din Vaslui, unde se inregistreaza aglomeratii

Adevărul Adevărul,
Mastile de protectie devin obligatorii in spatiile deschise din Vaslui, unde se inregistreaza aglomeratii

Astazi, 3 august 2020, Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Vaslui intrunit in sedinta extraordinara a adoptat hotararea prin care incepand cu data de 4 august 2020, ora 00:00, este obligatorie purtarea mastii de protectie in spatiile deschise aglomerate. continuă pe Adevărul

Masca e obligatorie in spatiile deschise din Bucuresti. Zonele in care vei fi amendat daca nu o porti

Mastile de protectie au devenit obligatorii in mai multe zone in aer liber din Bucuresti. Masura a fost deja implementata in mai multe judete din tara. Cei ce nu se vor conforma, vor plati amenzi de pina la 2500 de lei. Masca, obligatorie in spatiile deschise din Bucuresti. Zonele in care se dau amenzi daca .

Harta cu judetele in care trebuie sa purtam obligatoriu masca de protectie si in spatiile deschise

Purtarea mastii de protectie in spatiile publice deschise este obligatorie in mai multe judete din tara, dupa ce bilantul noilor cazuri de coronavirus a crescut alarmant de la o zi la alta. Harta cu judetele unde purtam obligatoriu masca de protectie si in aer liber Decizia purtarii mastilor de protectie si in zonele publice din .

Botosani: Masca de protectie devine obligatorie in spatiile deschise aglomerate de la 1 august

Prefectura Botosani a anuntat ca masca de protectie devine obligatorie in spatiile aglomerate deschise de 1 august, cum sunt pietele agroalimentare, targurile, oboarele si zonele de astepare. De asemenea, in mai multe zone pietonale, masca va fi obligatorie intre orele 18-22.

Un nou judet impune obligativitatea mastii de protectie in aer liber. De cand va fi valabila aceasta decizie

Mastile de protectie vor deveni obligatorii in spatiile deschise din Satu Mare, mai exact in pietele si targurile aglomerate din judet, potrivit unei hotarari luate vineri de catre Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Satu Mare.

Harta judetelor unde purtarea mastii de protectie este obligatorie si in spatiile deschise

Purtarea mastii de protectie in spatiile publice deschise a devenit obligatorie in 14 judete din Romania, dupa ce bilantul noilor cazuri de coronavirus a crescut ingrijorator de la o zi la alta.

Un nou judet a decis ca masca de protectie sa devina obligatorie in spatiile deschise

Vrancea este ultimul judet care a hotarat ca purtarea mastilor de protectie sa devina obligatorie in.

Un nou judet in care masca este obligatorie in spatiile deschise

Incepand cu data de 1 august, purtarea mastii de protectie va deveni obligatorie si in spatiile publice deschise din judetul Iasi. Anuntul a fost facut de Prefectura Iasi. Pana joi, in judetul Iasi au fost inregistrate 1. 430 de cazuri de persoane infectate cu coronavirus. in ultimele 24 de ore au fost depistati pozitiv 45 de .

Prima zi in care masca este obligatorie si in afara obiectivelor turistice de pe Valea Prahovei. Primaria Sinaia, despre spatiile deschise si intervalele orare in care trebuie purtata

Primaria Sinaia a anuntat ca sambata, 1 august, este prima zi in care purtarea mastii de protectie este obligatorie in spatiile publice deschise din oras, cum ar fi pietele, targurile, zonele de.

Ludovic Orban, despre impunerea obligativitatii purtarii mastii de protectie in spatiile publice deschise din Capitala: Asteptam decizia DSP Bucuresti (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a vorbit, luni, despre impunerea obligativitatii purtarii mastii de protectie in spatiile publice deschise, aglomerate, din Capitala. O decizie in acest sens inca este asteptata la.

Lista judetelor in care purtarea mastii este obligatorie incepand de astazi in spatiile deschise

Purtarea mastii de protectie este obligatorie si in spatiile publice deschise aglomerate in aproape jumatate dintre judetele Romaniei. in majoritatea cazurilor masura intra in vigoare incepand de astazi, 1 august. Judetele in care masura a fost impusa sunt Arad, Arges, Botosani, Brasov, Buzau, Constanta, Dambovita, Galati, Giurgiu, Gorj, Iasi, Prahova, Satu Mare, Teleorman, Valcea, Vrancea. Si Timis, Hunedoara si Dolj au anuntat aceeasi masura.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )