Libnet.ro
UNICEF

15:45

Ce masina conduce iubita lui Liviu Dragnea

Antena3 Antena3,
Ce masina conduce iubita lui Liviu Dragnea

Liviu Dragnea are o relatie cu Irina Alexandra Tanase, o tanara de 25 de ani, iar diferenta de varsta nu reprezinta un obstacol pentru ei. Invitat intr-o emisiune televizata, liderul PSD a vorbit si. continuă pe Antena3

Cu ce se ocupa iubita lui Liviu Dragnea

Irina Tanase, iubita lui Liviu Dragnea, a atras toate privirile la Congresul PSD care a avut loc sambata, cu atat mai mult cu cat a stat in primul rand, intre doua doamne cu greutate in partid, si chiar pe lo.

Viorica Dancila, vorbeste despre iubita lui Liviu Dragnea: Cum a raspuns cand a fost intrebata daca ar vrea sa fie nasa de cununie a liderului PSD(FOTO)

Viorica Dancila a declarat duminica, in cadrul unei emisiuni televizate, ca i se pare un act de normalitate faptul ca iubita lui Liviu Dragnea, Irina Alexandra Tanase, a fost prezenta in sala la Congresul PSD.

Iubita lui Liviu Dragnea, in primul rand din sala la Congresul PSD (FOTO)

Iubita lui Liviu Dragnea, Alexandra Tanase, l-a insotit pe liderul PSD, sambata, la Congresul Extraordinar al partidului. Aceasta a ajuns la Sala Palatului chiar inainte de inceperea Congresului,.

Iubita lui Liviu Dragnea, la Congresul PSD

Iubita lui Liviu Dragnea a ajuns cu putin timp inainte de inceperea evenimentului la Sala Palatului,.

Ce masina conduce iubita lui Liviu Dragnea, noua vedeta a internetului

Liviu Dragnea s-a afisat cu iubita la Congresul Extraordinar al PSD. Asa a ajuns Irina Tanase, 25 de ani, o vedeta pe internet. Esti curios ce masina conduce partenera de viata a celui mai puternic om politic? Ei bine, exista un raspuns, evident. Irina Tanase, supranumita mai in gluma sau mai in serios Lady Di [].

Cine e iubita lui Liviu Dragnea. Cum a cunoscut-o seful PSD pe Irina Tanase

De ceva timp, Liviu Dragnea traieste o noua poveste de dragoste, alaturi de Irina Alexandra Tanase, care este cu 30 de ani mai tanara. Si, dupa divortul de Bombonica, se pare ca liderul PSD e pregatit.

Cine este cu adevarat Irina Alexandra Tanase, iubita lui Liviu Dragnea

Irina Alexandra Tanase a fost cu siguranta una dintre principalele atractii ale recentului congres al PSD. Iubita domnului Dragnea a stat in primul rand, flancata de premierul Viorica Dancila si de ministrul de.

Firea: Iubita lui Dragnea are profil de Prima Doamna

Gabriela Firea o lauda pe iubita lui Liviu Dragnea, despre care spune ca are profil de Prima Doamna, dar ca o va lasa pe Viorica Dancila sa-i cunune pentru ca este mai veche in partid. Sa fie o batalie.

Toata lumea face misto de Liviu Dragnea si iubita lui, dar poate se iubesc... (FOTO)

Iubita lui Liviu Dragnea, Alexandra Tanase, a fost alaturi de liderul social-democratilor la Congresul Extraordinar al PSD, care a avut loc sambata, la Sala Palatului din Capitala. Alexandra, mai tanara cu 30.

FOTO Liviu Dragnea, insotit de iubita la Congresul Extraordinar al PSD

Iubita lui Liviu Dragnea, Irina Alexandra Tanase, s-a aflat alaturi de presedintele PSD la Congresul de la Sala Palatului, in cadrul caruia peste 4. 000 delegati din intreaga tara si-au ales noua conducere a partidului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2885 seconds )