Libnet.ro
UNICEF

18:15

O masina de corp diplomatic a fost implicata intr-un accident mortal in Mures.

România Liberă România Liberă,
O masina de corp diplomatic a fost implicata intr-un accident mortal in Mures.

O masina cu numar de corp diplomatic a fost implicata, vineri, intr-un accident produs pe DN13A Targu Mures - Sovata, intre localitatile muresene Calimanesti si Fantanele, in urma caruia o persoana si-a pierdut viata si alte sase au fost ranite, informeaza Mediafax. Adjunctul sefului IPJ Mures, Valer Ujica, a declarat ca circulatia pe DN13A Targu Mures - Sovata, intre localitatile muresene Calimanesti si Fantanele, este blocata in urma unui accident, din primele informatii reiesind ca o . continuă pe România Liberă

O masina cu numar de corp diplomatic a fost implicata intr-un accident mortal in Mures.

O masina cu numar de corp diplomatic a fost implicata, vineri, intr-un accident produs pe DN13A Targu Mures - Sovata, intre localitatile muresene Calimanesti si Fantanele, in urma caruia o persoana si-a pierdut viata si alte sase au fost ranite, informeaza Mediafax. Adjunctul sefului IPJ Mures, Valer Ujica, a declarat ca circulatia pe DN13A Targu Mures - Sovata, intre localitatile muresene Calimanesti si Fantanele, este blocata in urma unui accident, din primele informatii reiesind ca o .

Masina a Consulatului Ungariei, care urma coloana oficiala in care se afla premierul maghiar Viktor Orban, a fost implicata intr-un accident in Mures

O masina apartinand Consulatului maghiar a fost implicata intr-un grav accident rutier in localitatea mureseana Calimanesti. in accident au mai fost implicate alte patru masini, iar cel putin o persoana si-a pierdut viata.

O masina a politiei a fost implicata intr-un accident rutier. Trei persoane au ajuns la spital

Accidentul s-a produs aseara, in sectorul Botanica al Capitalei. Trei persoane, inclusiv un politist, au fost transportate la spital.

O masina a Brigazii Rutiere Bucuresti, implicata intr-un accident pe Soseaua Pantelimon

O masina a Brigazii Rutiere Bucuresti care se deplasa in misiune, cu semnalele in functiune, a intrat in coliziune cu un autoturism Dacia, al carui sofer a intors in fata masinii de politie, pe Soseaua Pantelimon din Capitala, ambii soferi fiind raniti.

Masina a Consulatului Ungariei, care urma coloana oficiala in care se afla premierul maghiar Viktor Orban, a fost implicata intr-un grav accident in Mures

O masina apartinand Consulatului Maghiar a fost implicata intr-un grav accident rutier in localitatea mureseana Calimanesti. in accident au mai fost implicate alte patru masini, iar cel putin o persoana si-a pierdut viata.

FOTO Masina a Consulatului Ungariei, care urma coloana oficiala in care se afla premierul maghiar Viktor Orban, a fost implicata intr-un grav accident in Mures

O masina apartinand Consulatului Maghiar a fost implicata intr-un grav accident rutier in localitatea mureseana Calimanesti. in accident au mai fost implicate alte patru masini, iar cel putin o persoana si-a pierdut viata.

O masina cu numar de corp diplomatic, implicata intr-un accident mortal in Mures

O masina cu numar de corp diplomatic a fost implicata, vineri, intr-un accident produs pe DN13A Targu Mures - Sovata, intre localitatile muresene Calimanesti si Fantanele, in urma caruia o persoana.

O persoana a fost ranita intr-un accident produs pe DN1: Traficul este intrerupt

Traficul rutier este intrerupt, joi dimineata, pe DN1, la iesirea din Bucuresti catre Ploiesti, in zona Baneasa, din cauza unui accident rutier. O persoana a fost ranita in urma accidentului, relateaza.

UPDATE Ambulanta cu pacient din Vaslui, implicata intr-un accident rutier. Masina salvarii s-a rasturnat intr-un sant

O ambulanta apartinand Serviciului de Ambulanta Judetean Vaslui a fost implicata intr-un accident rutier, in urma cu aproximativ 20 de minute, in localitatea Bacaoani, comuna Muntenii de Jos.

Maestrul bucatar al companiei Facebook a murit intr-un accident de motocicleta.

Josef Desimone, maestrul bucatar al companiei Facebook, a murit dupa ce a fost implicat intr-un accident de motocicleta, care s-a produs luni dimineata in Statele Unite, informeaza mercurynews. com. Josef a fost o legenda a companiei Facebook si o institutie in sine, a declarat CEO-ul acestei companii, Mark Zuckerberg, pe pagina lui de Facebook, potrivit Mediafax. Josef Desimone s-a alaturat echipei Facebook in 2008 si a construit echipa noastra culinara, pornind de la o mana de angajati .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )