Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mircea Badea a luat 7.500 de lei in doar doua ore. Cum a fost posibil sa castige de 3 ori mai multi bani in 14 zile

Playtech Playtech,
Mircea Badea a luat 7.500 de lei in doar doua ore. Cum a fost posibil sa castige de 3 ori mai multi bani in 14 zile

Se pare ca Mircea Badeaeste pe val, cand vine vorba de castigurile la pariurile sportive. Recent moderatorul a publicat pe contul sau de facebook ultimele pariuri facute, iar sumele sunt considerabile. Mircea Badea a luat 7. 500 de lei in doar doua ore Dupa cum spune si titlul articolului, se pare ca Mircea Badea a luat . continuă pe Playtech

Mircea Badea a aratat pe Facebook cat a castigat din pariuri in ultima luna: Doresc sa fiu scutit de sfaturi

Realizatorul emisiunii in gura presei de la Antena 3, Mircea Badea, a postat pe Facebook un filmulet in care le arata urmaritorilor sai cati bani a castigat in ultima luna, doar din pariurile plasate pe un site de pariuri si jocuri de noroc. Astfel, realizatorul TV a avut un castig de aproape 10 ori mai mare fata de suma pariata, respectiv a pariat aproximativ 3. 500 de lei si a castigat peste 30. 000 de lei. El le-a transmis si un mesaj celor care ii dau sfaturi despre cum sa parieze: N-as vrea sa mai primesc sfaturi nesolicitate.

Mircea Badea, atac dur la Dana Budeanu din cauza studiilor ei: O fi fost sa ude buretele

In ultima vreme, celebrul moderator Mircea Badea a inceput sa fie din ce in ce mai vocal cand vine vorba de personajele din showbiz-ul romanesc, in cadrul emisiunii sale de la Antena 3, in Gura Presei, uneori chiar pe buna dreptate. Mircea Badea, este cunoscut pentru replicile sale dure si transparente Daca despre actuala criza .

Mircea Badea, reactie soc in direct la TV. Pe cine voteaza, de fapt, la alegerile locale. Mihai Gadea nu a avut replica

Suntem in plina febra a inceperii campaniei electorale pentru Alegerile Locale 2020, iar candidatii se bizuie foarte mult si peinfluenceri, dar si pe opiniile vedetelor si a moderatorilor cu un cuvant greu in fata alegatorilor. Mircea Badea, reactie soc in direct la TV in ultima editie a emisiunii Sinteza Zilei, ca de obicei, la final, .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )