Libnet.ro
UNICEF

01:05

O masina a luat foc in Capitala, in urma unui accident rutier

B1 B1,
O masina a luat foc in Capitala, in urma unui accident rutier

Doua masini s-au tamponat, iar unul din autoturisme a luat foc, intr-un accident produs luni dimineata pe Bulevardul Liviu Rebreanu, transmite libertatea. ro. Accidentul s-a produs dupa ce unul din. continuă pe B1

Bucuresti: O masina a luat foc, in urma unui accident

Un accident a avut loc, luni dimineata, in Bucuresti, la intersectia strazilor Liviu Rebreanu si 1 Decembrie 1918, dupa o tamponare intre doua autoturisme. in urma coliziunii, una dintre masini a luat foc.

Galati: Elicopter SMURD, chemat pentru salvarea unui ranit, in urma unui accident rutier

Trei persoane au ajuns, luni, la Spitalul Judetean din Galati, ca urmare a unui accident de circulatie care a avut loc pe DN 26 in apropierea localitati galatene Vladesti. Pentru salvarea uneia dintre victime a fost chemat elicopterul SMURD, care a transportat-o la spital.

O masina a luat foc in trafic dupa ce a fost implicata intr-o tamponare

O masina a luat foc in Capitala, la intersectia strazilor Liviu Rebreanu si 1 Decembrie 1918, dupa ce a fost implicata intr-o tamponare.

Clipe de groaza in Capitala! O masina a luat foc, dupa un accident

O masina a luat foc luni dimineata, pe o strada din Capitala, dupa ce s-a ciocnit cu un alt autoturism. Accidentul a avut loc pe Strada Liviu Rebreanu din Sectorul 3. Vom reveni cu.

Un autobuz de calatori a luat foc in mers

Momente de panica in Arad, luni dimineata, cand un autobuz de calatori a luat foc in mers.

Sase copii au fost raniti intr-un accident rutier produs pe DN1, in dreptul localitatii Saftica

Sase copii, cu varste intre sapte si 13 ani, au fost raniti usor intr-un accident rutier pe DN1, in dreptul localitatii Saftica, dupa ce microbuzul in care se aflau a iesit de pe partea carosabila si a lovit un stalp, informeaza Inspectoratul de Politie Ilfov.

Sase copii raniti, intr-un accident rutier produs pe DN1

Sase copii, cu varste intre sapte si 13 ani, au fost raniti usor intr-un accident rutier pe DN1, in dreptul localitatii Saftica, dupa ce microbuzul in care se aflau a iesit de pe partea carosabila si a lovit un stalp, informeaza Inspectoratul de Politie Ilfov, citat de Mediafax.

VIDEO Peste 80 de morti in urma unui incendiu de proportii la un templu din India

Peste 80 de persoane si-au piedut viata in urma unui incendiu care a izbucnit intr-un templu aglomerat din India in timpul sarbatoririi trecerii in noul an hindus.

Sotia si fiica lui Rivaldo, implicate intr-un grav accident rutier. Fotografiile distribuite pe Facebook de fostul international

Sotia si fiica fostului mare fotbalist brazilian Rivaldo au fost internate dupa ce au suferit un accident de circulatie in noaptea de joi spre vineri, a anuntat fostul mijlocas al Barcelonei pe retelele.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )