Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sase copii au fost raniti intr-un accident rutier produs pe DN1, in dreptul localitatii Saftica

Adevărul Adevărul,
Sase copii au fost raniti intr-un accident rutier produs pe DN1, in dreptul localitatii Saftica

Sase copii, cu varste intre sapte si 13 ani, au fost raniti usor intr-un accident rutier pe DN1, in dreptul localitatii Saftica, dupa ce microbuzul in care se aflau a iesit de pe partea carosabila si a lovit un stalp, informeaza Inspectoratul de Politie Ilfov. continuă pe Adevărul

Sase copii raniti, intr-un accident rutier produs pe DN1

Sase copii, cu varste intre sapte si 13 ani, au fost raniti usor intr-un accident rutier pe DN1, in dreptul localitatii Saftica, dupa ce microbuzul in care se aflau a iesit de pe partea carosabila si a lovit un stalp, informeaza Inspectoratul de Politie Ilfov, citat de Mediafax.

Atentat terorist in Siria. Cel putin patru copii au murit si sase au fost raniti

Cel putin patru copii au murit si sase au fost raniti, sambata, in explozia unei mine amplasate de luptatori ai gruparii teroriste Stat Islamic SI) in nordul Siriei, informeaza EFE, potrivit.

O masina a luat foc in Capitala, in urma unui accident rutier

Doua masini s-au tamponat, iar unul din autoturisme a luat foc, intr-un accident produs luni dimineata pe Bulevardul Liviu Rebreanu, transmite libertatea. ro. Accidentul s-a produs dupa ce unul din.

India: Peste 100 de morti si 300 de raniti, intr-un incendiu la un templu

Tragedie in India: Peste 100 de morti si 300 de raniti, intr-un incendiu la un templu .

Incidente la frontiera dintre Grecia si Macedonia: 260 de migranti au fost raniti

Violente la Indomeni! Peste 200 de refugiati, care au fortat gardul construit la frontiera dintre Grecia si Macedonia, au fost raniti. Si oamenii legii au ajuns la spital, dupa ce au fost loviti cu pietre.

Incidente la frontiera dintre Grecia si Macedonia: 260 de migranti au fost raniti (VIDEO)

Violente la Indomeni! Peste 200 de refugiati, care au fortat gardul construit la frontiera dintre Grecia si Macedonia, au fost raniti. Si oamenii legii au ajuns la spital, dupa ce au fost loviti cu pietre.

O masina a luat foc in trafic dupa ce a fost implicata intr-o tamponare

O masina a luat foc in Capitala, la intersectia strazilor Liviu Rebreanu si 1 Decembrie 1918, dupa ce a fost implicata intr-o tamponare.

Aniversare Emil Cioran. Caietele sale au fost reeditate intr-un singur volum

La implinirea a 105 ani de la nasterea lui Emil Cioran, Caietele sale au fost reeditate intr-un singur volum. Editiile romanesti anterioare impartisera textul in trei volume.

Accident pe DN 1. Sase copii au ajuns la spital

Sase copii, cu varste intre sapte si 13 ani, au fost raniti usor intr-un accident rutier pe DN1, in dreptul localitatii Saftica, dupa ce microbuzul in care se aflau a iesit de pe.

Sotia si fiica lui Rivaldo, implicate intr-un grav accident rutier. Fotografiile distribuite pe Facebook de fostul international

Sotia si fiica fostului mare fotbalist brazilian Rivaldo au fost internate dupa ce au suferit un accident de circulatie in noaptea de joi spre vineri, a anuntat fostul mijlocas al Barcelonei pe retelele.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )