Libnet.ro
UNICEF

20:30

O masina cu numere romanesti a fost vazuta de mai multe ori in apropierea locuintei fostului spion Skripal

Antena3 Antena3,
O masina cu numere romanesti a fost vazuta de mai multe ori in apropierea locuintei fostului spion Skripal

O masina cu numere de inmatriculare romanesti a fost vazuta de mai multe ori in apropierea locuintei fostului spion rus Serghei Skripal, cu o saptamana inainte de atacul neurotoxic care l-a vizat pe acesta. continuă pe Antena3

Daily Mail: Un Mercedes cu numere romnesti a fost vazut de mai multe ori aproape de casa lui Skripal nainte de atacul cu noviciok

Un Mercedes cu numere romanesti a fost vazut de mai multe ori langa casa lui Sergei Skripal din Anglia inainte ca fostul spion rus sa fie otravit cu un agent neurotoxic, scrie tabloidul britanic Daily Mail. Potrivit martorilor, intre cei patru pasageri ai masinii de culoare inchisa era si o femeie.

DEZVALUIRI INCREDIBILE: O masina cu numere ROMANESTI a fost vazuta de mai multe ori aproape de casa lui Skripal inainte de atacul cu noviciok

Dezvaluiri de ultima ora in cazul Skripal. Un Mercedes cu numere romanesti a fost vazut de mai multe ori langa casa lui Sergei Skripal din Anglia inainte ca fostul spion rus sa fie otravit cu un agent.

Situatie incredibila in Baia Mare. Un copil de trei ani a fost batut de mai multe ori de ingrijitoarea unei crese

Gest incalificabil al unei ingrijitoare la o cresa! Un copil de doar 3 ani a fost batut de mai multe ori intr-o cresa din Baia Mare. Imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere si au fost postate p.

Daily Mail: Un Mercedes cu numere de Romania a fost observat langa locuinta fostului spion rus Serghei Skripal inainte sa fie otravit

Un Mercedes cu numere de inmatriculare romanesti a fost vazut de mai multe ori in apropierea casei fostului spion rus Serghei Skripal, cu o saptamana inainte ca acesta si fiica sa sa fie otraviti cu agentul neurotoxic Noviciok, scrie tabloidul britanic Daily Mail. Potrivit martorilor, unul dintre cei patru pasageri din masina era o femeie.

Incident pe Aeroportul din Munchen, dupa ce o femeie a trecut neobservata de punctul de securitate. Mai multe zboruri au fost anulate, inclusiv 2 curse de pe Aeroportul Sibiu

Mai multe curse de zbor au fost anulate sambata de pe Aeroportul din Munchen, al doilea cel mai aglomerat aeroport din Germania, dupa ce o femeie a trecut neobservata de un punct de control, a anuntat o purtatoare de cuvant. Doua curse ale companiei Lufthansa au fost anulate de pe Aeroportul International Sibiu, din cauza acestui incident de securitate, scrie Mediafax.

Microbuz si autoturism din Romania, implicate intr-un accident grav in Austria: Mai multe persoane au fost ranite

Mai multe persoane au fost ranite, unele fiind in stare grava, dupa ce un microbuz si un autoturism inmatriculate in Romania au intrat in coliziune cu un camion, pe o autostrada din Austria, informeaza presa a.

Cetatenii moldoveni angajatiin mai multe locuri nu vor mai trebui sa prezinte declaratie pe venit

Persoanele angajate in mai multe locuri de munca nu vor mai fi obligate sa prezinte la inceputul primaverii o declaratie pe venit. Anuntul a fost facut de Iurii Lichii, seful adjunct al Serviciului Fiscal, cu referire la modificarile legislative in domeniul fiscal, adoptate joi, 26 iulie, de Parlament, transmite IPN.

Antreprenoriatul romnesc n primele 6 luni ale anului: Mai putine firme noi, mai multe desfiintari. Cele mai afectate domenii

Dupa primele 6 luni ale anului 2018, in comparatie cu aceeasi perioada a anului 2017, mediul antreprenorial a inregistrat o scadere in ce priveste infiintarea profesionistilor, dar o crestere in ce priveste numarul de dizolvari, radieri si suspendari, conform datelor Oficiului National al Registrului Comertului ONRC), interpretate si centralizate de REGnet. ro. Iata domeniile cu cele mai multe firme desfiintate.

Cod galben de ceata in mai multe judete din tara

Meteorologii au emis mai multe avertizari Cod galben de ceata valabile, luni dimineata, in mai multe judete din tara.

Cod galben de instabilitate atmosferica pentru mai multe judete, valabil pna luni seara

Mai multe judete se afla, pana luni seara, sub avertizare Cod galben de instabilitate atmosferica, potrivit Agentiei Nationale de Meteorologie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )