Libnet.ro
UNICEF

23:00

Dacia Duster, modelul revolutionar din viitor care iti va schimba parerea despre masina romaneasca

Playtech Playtech,
Dacia Duster, modelul revolutionar din viitor care iti va schimba parerea despre masina romaneasca

De la primele masini romanesti, s-au tot inventat pana acum tot felul de modele care mai de care. Pentru multa vreme, romanii au avut impresia ca primul autoturism romanesc a fost numit Marta, dupa care au urmat Dacia, Oltcit, ARO si multe altele. Dacia Duster, modelul revolutionar din viitor Cateodata, este bine sa gandesti mai . continuă pe Playtech

DISPAR Dacia Duster si Sandero: Mesaj ULUITOR pentru milioane de romani! Ce mai e de facut...

Dacia Duster si Dacia Sandero sunt doua din cele mai populare masini, motiv pentru care au fost mereu in topul preferintelor europenilor.

Mare atentie! Acestea sunt obiceiurile care iti aduc saracia la usa. Sfaturile date de Mihai Voropchievici

Mihai Voropchievi a vorbit sambata dupa-amiaza la Adevaruri ascunse despre obiceiurile care iti aduc saracia la usa. Numerologul a prezentat lucrurile pe care sa le eviti: -Nu te lamenta. -Sa nu.

Papagalul rebel: clipul viral care iti arata ca si inaripatele se enerveaza

Povestea unui papagal din Australia a facut inconjurul lumii, dupa ce a facut un efort teribil pentru a indeparta tepii de pe marginea unei cladiri. Instalatia menita sa tina pasarile la distanta a fost distrusa. in multe orase din lume, unele cladiri, poduri sau momente au pe partea superioara o instalatie de tepi. Acel sistem .

Primarul din Maramures care a renuntat la pensia speciala prin declaratia notariala. A facut public documentul

Lucian Morar, primar al orasului Ulmeni din Maramures, a renuntat la pensia speciala pe care urma sa o primeasca dupa adoptarea Codului Administrativ printr-o declaratie notariala. Lucian Morar, primar din Maramures, a renuntat la pensia speciala Lucian Morar a renuntat la pensia speciala prin cadrul unei declaratii notariale. Acesta a sustinut ca indemnizatia pentru limita .

Plaja salbatica din Romania care concureaza cu cele mai frumoase locuri exotice din lume. Pozele sunt reale

Plaja salbatica din Romania care concureaza cu cele mai frumoase locuri exotice din lume poate fi numita simplu: Raiul pe Pamant. E stiut ca, daca mergi prin tara noastra, peisajul se schimba la fiecare 90 de kilometri, dar de oaze in mijlocul muntilor nu s-a auzit. Plaja salbatica din Romania care concureaza cu cele mai .

Telefoane Huawei ieftine: 5 modele bune care iti lasa bani si de shaorma

Sunt o multime de telefoane bune, dar cele mai multe sunt si scumpe. Tocmai de aceea acum am cautat acele telefoane Huawei ieftine. Costa putin, dar isi fac treaba pe care ar trebui s-o faca.

Wimbledon: Semifinala care iti taie rasuflarea - Roger Federer vs Rafael Nadal, clasicul tenisului mondial

Doi dintre cei mai mari jucatori de tenis din lume, Roger Federer, locul 3 ATP, si Rafael Nadal, locul 2 ATP, se infrunta, vineri, in semfinalele turneului de la Wimbledon. Este prima intalnire intre cei doi pe iarba dupa finala epica din 2008, considerat cel mai mare meci din istoria tenisului.

Repartizare computerizata pe Edu.ro. Locuri ramase libere la licee din Bucuresti si din tara. Care au fost ultimele medii de admitere

Proaspetii absolventi ai claselor a VIII-a se pot linisti de acum incolo. Acestia nu mai au de ce sa aiba emotii, pentru ca trecut si ultima etapa mult asteptata, repartizarea pe licee. Ce locuri au mai ramas si in ce institutii? Admitere liceu 2019: Locuri libere in liceele, dupa repartizarea computerizata Ministerul Educatiei Nationale a .

Adolescentul din Cugir care a batut un copil, retinut de politisti

Un adolescent din Cugir a fost retinut de politisti, dupa ce l-a batut, pe malul unui rau, pe un alt minor, de 13 ani, agresiunea fiind filmata si postata pe o retea de socializare. Purtatorul de.

Ilie Nastase (singurul sportiv din Romania care ajunsese in finala la Wimbledon): Simona are prima sansa la titlu chiar si cu Serena Williams

Singurul roman care a mai jucat finale la Wimbledon, la simplu, Ilie Nastase, a declarat, joi, ca Simona Halep are prima sansa la castigarea turneului londonez chiar si daca va evolua contra Serenei Williams.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )