Libnet.ro
UNICEF

01:05

Masini ale Volkswagen, BMW si Audi, cele mai verificate in Romania, in vederea cumpararii

Hotnews Hotnews,
 Masini ale Volkswagen, BMW si Audi, cele mai verificate in Romania, in vederea cumpararii

Masini ale marcilor Volkswagen, BMW si Audi sunt cele mai verificate de clientii de automobile second hand din Romania, in vederea achizitiei, arata datele autoDNA. ro, platforma de verificare online a istoricului autovehiculelor. Datele mai arata ca mai putin de 10% din totalul masinilor rulate comercializate in Romania, in 2017, au avut istoricul verificat, restul de 90% fiind cumparate 65506;pe incredere65506;, doar in baza informatiilor furnizate de vanzator, spune Razvan Pavel, managing partner autoDNA. ro, intr-un comunicat de presa. continuă pe Hotnews

Cele mai asteptate filme ale anului 2018

Anul 2018 va fi generos in lansari de filme care mai de care mai interesante. Iata cele mai asteptate 32 dintre acestea.

Trendul astrelor in saptamana ce urmeaza, cu Camelia Patrascanu. Care sunt zilele cele mai dificile

Astrologul Camelia Patrascanu a vorbit la Antena 3 despre trendul astral al saptamanii 8 - 14 ianuarie. Cele mai dificile zile ale saptamanii viitoare vor fi luni si marti, cand.

Achizitie SCANDALOASA in spitalul unuia dintre cele mai sarace judete din tara. Paturi pentru copii la preturi de LUX

In judetul Neamt, unul dintre cele mai saracedin tara, s-au cumparat patuturi pentru spitalul de pediatrie la pretul unor paturi matrimoniale de lux, in valoare de peste 4. 000 de lei.

Cele mai bune aparitii de la Golden Globes 2018

Desi a fost vorba in marea majoritate tinute vestimentare negre, stilistii au privit in detaliu si au intocmit clasamentul cu Cele mai bune aparitii de la Golden Globes 2018.

Cele mai bune machiaje si coafuri de la Golden Globes 2018

Dincolo de aparitiile vestimentare, vedetele au fost analizate de stilisti si in ceea ce priveste machiajele si coafurile adoptat. Iata cine a fost cei mai apreciati in acest sens.

Cele mai bune bancuri cu Stefan cel Mare. Cine l-ar fi batut prima data pe voievodul moldovean

Iata aici o selectie cu cele mai savuroase glume care circula pe internet pe seama voievodului Moldovei, Stefan cel Mare.

VIDEO Primarul comunei cu unul dintre cele mai scumpe revelioane din Romania: Am dat in cap? Pe cine am omorat?

Dupa ce a realizat unul dintre cele mai scumpe focuri de artificii din Romania, primarul comunei Cheveresu Mare sustine ca nu si-a dat seama cat de mare e suma, tot ce si-a dorit fiind un foc de artificii. Am dat in cap? Am omorat pe cineva?, s-a eschivat primarul Marcel Muia.

Una dintre cele mai indragite cantarete a primit o stea pe Walk of Fame

Cantareata Mary J. Blige, una dintre cele mai cunoscute artiste de rhythm si blues, va primi in cursul saptamanii viitoare o stea pe celebrul Walk to Fame de la Hollywood. Mary Blige a.

Iata care sunt cele mai asteptate masini in 2018

In urma cu cativa ani ne asteptam sa avem pe strazi in 2018 semnificativ mai multe masini hibride fata de alti ani si mult mai multe lansari de astfel de modele, insa momentul intarzie sa apara, iar SUV-urile raman principala atractie in piata auto.

Top 50 cele mai frumoase zicatori ale romanilor. De popa nu scapi nici la groapa sau Baba este calul dracului

Romanii au pastrat un numar impresionant de proverbe si zicatori, a caror origine s-a pierdut de-a lungul timpului si ale caror intelesuri starnesc deseori controverse.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )