Libnet.ro
UNICEF

15:00

Masini la jumatate de pret de Black Friday. Reducerile ajung si la 20.000 euro. Care sunt superofertele

Adevărul Adevărul,
Masini la jumatate de pret de Black Friday. Reducerile ajung si la 20.000 euro. Care sunt superofertele

Campania din acest an atinge cifre record: peste 300 de oferte de la dealerii parteneri Autovit. ro,reduceri de pana la 50% pentru autoturisme, camioane si utilaje grele. Ca valoare, vor exista masini si cu 20. 000 euro mai ieftine decat in mod obisnuit. continuă pe Adevărul

Fashion Days Black Friday. Reducerile se infierbanta pana la 90%

Fashion Days Black Friday. Magazinul online fashiondays. ro da startul campaniei de Black Friday 2018 inca din seara zilei de joi, 15 noiembrie.

Lenjerii de pat Cel mai mic pret la Black Friday 2018

Black Friday este cea mai mare zi de cumparaturi a anului, cand se fac mari reduceri si oferte interesante. Mai ales magazinele online au oferte grozave, unde puteti obtine o multime de chilipiruri.

Black Friday 2018: F64 are n oferta 1.500 de produse si promite reduceri de pna la 80%

F64, cel mai cunoscut retailer de echipamente si accesorii foto-video din Romania, anunta ca va avea 1. 500 de produse in oferta din campania Black Friday, reducerile maxime fiind de 80%. Categoriile de echipamente incluse in campania speciala de Black Friday de anul acesta sunt aparatele foto-video DSLR si mirrorless, diverse camere video, obiectivele DSLR si mirrorless, dronele si camerele de actiune si diversele tipuri de echipamente.

Black Friday 2018: Afla LIVE reducerile oferite in acest moment, de la iPhone X pana la BMW i8

Black Friday 2018 este cel mai asteptat eveniment al anului pentru impatimitii de reduceri, acestia luand cu asalt site-urile si magazinele retailerilor din Romania in cautarea celor mai bune oferte. Va prezentam mai jos, LIVE, care sunt principalele.

Black Friday 2018: Elefant.ro si FashionDays.ro incep reducerile

Black Friday 2018 incepe, pentru cel putin doua companii importante, mai repede. Astfel, Elefant. ro , retailer de carte, haine, bijuterii sau ceasuri, va incepe campania de reduceri din seara aceasta de la ora 18:00, in timp ce FashionDays. ro va.

eMAG Black Friday telefoane. Reducerile zbarnaie: iPhone mai ieftin cu 1.100 de lei

EMAG Black Friday telefoane. Magazinul online emag. ro da startul campaniei de reduceri de Vinerea Neagra printr-o super-oferta la un telefon Apple.

Catalog eMAG de Black Friday: 22 produse cu pret beton de Black Friday

Avem live pentru Black Friday. Ti-am aratat depozitul eMAG inainte de Black Friday. E timpul sa prezentam pe larg mai multe produse cu pret bun de Black Friday. LIVEBlack Friday in Romania.

BLACK FRIDAY 2018: suntem LIVE cu cele mai bune OFERTE!

Black Friday 2018 va avea loc anul acesta in vinerea de 16 noiembrie, dupa cum a anuntat eMAG, retailerul care a adus prima data conceptul in Romania . Dar cu siguranta reducerile se vor prelungi si pe perioada weekendului 17-18 noiembrie.

De Black Friday, pe Sensodays ai produse de 5* la pret de 3*

Luxul pe careti-l poti permite!Acesta este sloganul Sensodays. ro, magazinul online care, de Black Friday, intre 16 si 19 noiembrie 2018, te asteapta cu preturi avantajoase la peste 100 de branduri premium.

Ghid pentru consumatori: Reguli esentiale de Black Friday 2018

In prag de Black Friday, fie ca esti comerciant sau consumator, trebuie sa ai fii atenta) la multipli factori afisarea preturilor si reducerile acordate, incheierea contractului, legea privind rambursul sau garantiile. Ghidul va va ajuta sa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,257 seconds )