Libnet.ro
UNICEF

23:00

Masini noi de Black Friday. Ce modele au discount de pana la 7.000 euro

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Masini noi de Black Friday. Ce modele au discount de pana la 7.000 euro

Ford Romania intra in jocul campaniei de preturi reduse, Black Friday, si ofera trei modele cu discount intre 5. 000 euro si 7. 000 euro. continuă pe Wall-Street Ro

-47% discount de Black Friday la www.scaune.biz.

Www. scaune. biz este unul dintre cele mai mari magazine online de scaune pentru birourihome ce deschide lista de Black Friday pe domeniul sau. Cei care isi doresc sa-si schimbe/achizitioneze scaune pentru birouhome vor gasi peste 40 de modele pe anumite materiale textile cu reduceri cuprinse intre 20%-47% pe www. scaune. biz Scaunele pe care le vom avea la aceasta campanie de Black Friday fac parte din gama de scaune bistro, scaune directoriale, scaune vizitator, scaune bar. Aceste .

Reduceri Black Friday 2013: PC Garage incepe din 22 noiembrie si vrea sa vanda 5.000 de tablete si 5.000 de telefoane

Black Friday 2013 va fi organizat la PC Garage pe 22 noiembrie si anunta reduceri de pana la 70% la telefoane, tablete, laptopuri, televizoare si componente PC.

Black Friday 2013: vinerea neagra devine o saptamana intreaga la Koyos

Promotiile de Black Friday vor incepe la Koyos. ro pe 22 noiembrie si vor continua pana pe 29 noiembrie 2013. Este al patrulea an consecutiv in care site-ul de comert online organizeaza evenimentul de Black Friday, iar in acest an site-ul online investeste de patru ori mai mult in stocuri.

Black Friday: incepe cu reduceri la laptopuri timp de o luna

La americani tine o zi, la noi o luna. Si nu e rau deloc! Black Friday va avea o luna intreaga de reduceri daca ne uitam la cei de la ITGalaxy. ro. Vom fi asaltati cu oferte in perioada imediat urmatoare, iar unele ar putea sa sune prea bine incat sa fie adevarate. Oricum, stocurile din perioada acelor zile de la sfarstiul lunii, intitulate Black Friday, nu vor fi foarte mari. Din acest motiv, nu toate achizitiile la care va ganditi [].

Black Friday Reperul international al sarbatorilor si falimentului financiar personal

Black Friday, acel fenomen international care ia cu asalt lumea intreaga, si economiile acestora, la sfarsitul lunii noiembrie sau chiar mai devreme. Scurt Istoric Ce este pana la urma Black Friday si de ce se organizeaza in fiecare an in ultima saptamana a lunii noiembrie? Termenul provine din Statele Unite desigur, si defineste acum cea mai populara si cea mai profitabila zi de cumparaturi a anului. Daca este sa ne gandim inapoi la originea termenului aflam cu surprindere ca [].

Black Friday 2013 vine mai devreme, cu reduceri de pana la 99%

Celebra campanie americana de vanzari Black Friday n. r. Vinerea Neagra) a ajuns la cea de-a treia editie in tara noastra.

BLACK FRIDAY 2013. PayU estimeaza vanzari online de peste 40 de milioane de euro.

PayU Romania estimeaza ca, anul acesta, peste 400. 000 de romani vor beneficia de reducerile pregatite de marii retaileri online pentru Black Friday, 22 Noiembrie, iar valoarea cumparaturilor va depasi 40 milioane EUR. Estimarile se bazeaza atat pe numarul mare de magazine online care au pregatit actiuni de Black Friday, cat si pe nivelul crescut de vizibilitate de care se bucura acest concept. Anul acesta am inceput pregatirile pentru Black Friday inca din primavara. In urma discutiilor cu .

Laptopuri de Black Friday, reduse la Oktal. Magazinul online asteapta vanzari de 1,5 milioane de euro

Reduceri de Black Friday vor fi si la magazinul online Oktal. ro, care s-a pregatit pentru Black Friday nu doar cu reduceri masive la sute de produse, dar si cu o strategie in interesul clientilor sai: De Black Friday 2013, pe care il vom organiza pe data de 22 noiembrie, Oktal. ro se prezinta pe scena reducerilor cu produse dintre cele mai cautate, la preturi minime si cu stocuri consistente, explica reprezentantii magazinului.

Black Friday la Oktal.ro - 22 noiembrie 2013 - Ziua marilor reduceri.

Magazinul online Oktal. ro s-a pregatit pentru Black Friday nu doar cu reduceri masive la sute de produse, dar si cu o strategie in interesul clientilor sai: De Black Friday 2013, pe care il vom organiza pe data de 22 noiembrie, Oktal. ro se prezinta pe scena reducerilor cu produse dintre cele mai cautate, la preturi minime si cu stocuri consistente, explica reprezentantii magazinului. Astfel, Oktal. ro si-a propus sa includa in promotiile de Black Friday cat mai multe dintre produsele care au .

BLACK FRIDAY 2013. EvoMag si Watchshop intra si ele mai devreme in cursa reducerilor.

Alti doi retaileri online au anuntat ca vor organiza evenimentul de shopping pe 22 noiembrie: EvoMag si WatchShop, dupa ce eMag si Flanco au anuntat ca vor organiza campania de super-reduceri Black Friday 2013 cu o saptamana mai devreme. Citeste si: eMag si Flanco organizeaza BLACK FRIDAY 2013 cu o saptamana mai devreme. Vezi ce oferte au! Razboiul reducerilor pare astfel sa se fi mutat din zona procentelor in cea a datei. Retailerul eMag anunta joi ca nu ziua anume este importanta pentru .

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )