Libnet.ro
UNICEF

17:15

Masinile diesel, interzise in Germania: decizia unui tribunal privind accesul in orase a masinilor pe motorina

Adevărul Adevărul,
Masinile diesel, interzise in Germania: decizia unui tribunal privind accesul in orase a masinilor pe motorina

Orasele germane au dreptul sa interzica circulatia autovehiculelor diesel vechi, pentru a aduce nivelul de poluare a aerului in conformitate cu normele Uniunii Europene, a anuntat vineri Tribunalul administrativ federal din Leipzig. continuă pe Adevărul

Masinile diesel, interzise oficial: Cum poti primi banii inapoi pe autoturismul cu care nu mai ai voie sa circuli

Pentru a incerca sa isi asigure clientii din Germania ca nu vor fi afectati de posibilele interdictii pe criterii de emisie de noxe, Volkswagen a oferit o oferta buy-back pentru masinile sale.

Masinile diesel, interzise oficial! Milioane de soferi sunt afectati

Tribunalul administrativ federal din Leipzig a anuntat ca orasele germane au dreptul sa interzica circulatia autovehiculelor diesel vechi, astfel incat nivelul de poluare sa ajunga la cel prevazut in normele.

MASINILE DIESEL, pe cale de DISPARITIE! Milioane de soferi, iNGROZITI! DECIZIA care a schimbat TOTUL

Viitorul pentru masinile cu propulsie pe motorina devine tot mai sumbru dupa ce Tribunalul administrativ federal din Germania a decis in acest an ca primariile oraselor germane pot dispune interdictii de.

Se interzic oficial masinile diesel: Orasele din Europa unde nu mai ai voie sa circuli cu motor pe motorina. Cand intra in vigoare interdictiile in Romania

O instanta din Stuttgart a decis sa interzica tehnologia diesel in orasul de origine al Mercedes-Benz si Porsche. Judecatorul a interzis conducerea vehiculelor diesel, considerand ca aceasta ar fi singura.

ştiri din Auto

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2384 seconds )