Libnet.ro
UNICEF

01:05

De ce masinile din prezent sunt mai periculoase decat in urma cu 40 de ani

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
De ce masinile din prezent sunt mai periculoase decat in urma cu 40 de ani

Masinile din prezent sunt mult mai sigure in caz de accidente decat in trecut, insa, pe de alta parte, inovatiile le fac mai periculoase. Iata cinci motive pentru care masinile moderne sunt considerate ca aduc soferii mai repede in situatii de. continuă pe Wall-Street Ro

BNR: Gradul de indatorare la creditele Prima Casa din ultimul an, mai mare decat la ipotecarele standard

Noi argumente in favoarea modificarii programului Prima Casa si a limitarii gradului de indatorare a populatiei. Dupa ce Comitetul se Supraveghere Macroprudentiala a recomandat recalibrarea programului pentru a se adresa doar persoanelor cu venituri.

Avans mai mult decat dublu al titlurilor Banca Transilvania fata de BET

Actiunile Banca Transilvania TLV), cel mai lichid emitent de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), au inregistrat, de la inceputul anului, o crestere de 12,67% procentaj calculat pe baza preturilor de inchidere din perioada 20 decembrie 2017 - 14 iunie 2018), mai mult decat dublu fata de aprecierea indicelui BET, referinta bursei noastre, care a avut, in aceeasi perioada de timp, un avans de 5,3%.

Banca Mondiala: Companiile de stat sunt mai putin productive decat cele private. Guvernanta slaba a creat un mediu de afaceri incert in Romania

Romania detine circa 1. 400 de companii de stat, din care aproximativ 200 sunt controlate direct de Guvern, se arata intr-un studiu recent al Bancii Mondiale. Potrivit acestuia, companiile de stat din Romania sunt mai putin productive decat cele private.

Statistica: Tinerii emigreaza mai mult decat adultii, la o varsta din ce in ce mai scazuta

In numai doi ani, fenomenul plecarii din tara s-a accelerat rapid la tinerii romani, varsta la care acestia emigreaza scade din ce in ce mai mult, iar femeile care pleaca sunt mai numeroase decat barbatii, arata datele Institutului National de Statistica.

Atac armat in orasul suedez Malmo. Sunt mai multe victime

Mai multe persoane au fost ranite in urma unui atac armat produs luni seara in orasul Malmo, situat in sudul Suediei. Incidentul armat a avut loc in zona Drottninggatan. Cel putin cinci persoane au fost.

Tara care a scumpit benzina cu 50%. Chiar si asa, este de aproape 5 ori mai ieftina decat in Romania

Autoritatile din Egipt au scumpit benzina cu 50%, in cadrul unui plan convenit cu FMI de a reduce unele subventii pentru industria petroliera. Ministrul industriei petroliere din Egipt, Tarek El Molla, a.

Diferenta dintre merele verzi si cele rosii. Care sunt mai sanatoase. Explicatia medicilor

Exista multe sortimente de mere. Rosii, verzi sau galbene, merele sunt gustoase, dar si sanatoase. Desi bogate in vitamine si antioxidanti, medicii spun ca cele mai sanatoase mere sunt cele verzi, pentru ca.

Gata, e OFICIAL! PENSIILE romanilor sunt mai MICI! Cand se mai fac urmatoarele plati...

Pensia medie lunara s-a situat la 1. 122 de lei, cu 0,9% mai mica raportat la trimestrul precedent, arata datele Institutului National de Statistica. Raportul pe total dintre numarul mediu de pensionari de asigur.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )