Libnet.ro
UNICEF

01:05

Masuri la centrala nucleara de la Cernavoda din cauza COVID- 19: Nuclearelectrica are in plan organizarea unui spatiu special amenajat pentru angajati

Hotnews Hotnews,
 Masuri la centrala nucleara de la Cernavoda din cauza COVID- 19: Nuclearelectrica are in plan organizarea unui spatiu special amenajat pentru angajati

Nuclearelectrica infirma intrarea in carantina a centralei nucleare de la Cernavoda, insa precizeaza ca a fost intocmit un plan de protectie care este implementat in cotextul riscului asociat cu infectare cu coronavirusul COVID -19. Potrivit Nuclearelectrica, pentru asigurarea personalului esential in vederea operarii in siguranta a instalatiei, compania are in plan inclusiv masura organizarii unui spatiu special amenajat, cu respectarea tuturor conditiilor necesare, inclusiv hrana si transport, masura urmand a fi implementata conform legislatiei in vigore. continuă pe Hotnews

Trei milioane de elevi vor fi afectati de decizia Ministerului Muncii. Masuri radicale din cauza COVID-19

Ministerul Educatiei anunta ca simularile pentru Bacalaureat si Evaluarea Nationala se vor amana si ca suspenda cursurile after-school. in plus, ministerul anunta ca inscrierile la clasa pregatitoare se vor face online. Precizarile Ministerului Educatiei in privinta examenelor si activitatilor extrascolare Ministrul Educatiei, Monica Anisie, precizari de ultima ora privind organizarea testarilor nationale. Aceasta a anuntat .

Ministerul Sanatatii, decizie fara precedent din cauza COVID-19! Nu vei mai putea face asta

Ministerul Sanatatii a operationalizat in aceasta dimineata Centrul Operational de Coordonare, unitate care stabileste in timp operativ legatura cu directiile de sanatate publica si unitatile sanitare apartinand Ministerului Sanatatii pentru identificarea in timp real a situatiilor de risc asociate infectiei cu coronavirus COVID 19 si pentru stabilirea masurilor ce se impun. Ministerul Sanatatii, decizie fara .

Fed Cup: Meciul Romania - Italia, de la Cluj-Napoca, amanat din cauza Covid-19

Intalnirea Romania Italia, din cadrul Fed Cup, a fost amanata din cauza Covid-19. Presedintele Federatiei Internationale de Tenis, americanul David Haggerty, a anuntat intr-o scrisoare oficiala ca in.

Toate scolile din Romania ar putea fi inchise pana dupa Paste. Ce masuri de iau si in Bucuresti din cauza COVID-19

Primaria Bucuresti ia masuri in contextul epidemiei de coronavirus. Gabriela Firea a facut anuntul oficial in urma cu cateva minute. Ce se intampla cu romanii si cum a inceput lupta bucurestenilor cu COVID-19? UPDATE: Conform surselor Digi 24, toate scolile din Romania s-ar putea inchide incepand cu data de 10 martie pana dupa Paste. Gabriela .

Se inchid scolile din Romania incepand cu 11 martie. Cat dureaza masura luata din cauza COVID-19

UPDATE: Premierul Ludovic Orban a anuntat decizia de suspendare a cursurilor tuturor unitatilor preuniversitare, de stat si private, in perioada 11-22 martie, cu posibilitatea de prelungire. Masura a fost luata pentru a-i feri pe copii de orice posibila contaminare. Astazi, 9 martie, in sedinta Comitetului National pentru Situatii de Urgenta s-a decis soarta a catorva .

VIDEO Mall-urile isi vor limita numarul de clienti din cauza COVID-19. Boc: Am recomandat si a fost o reactie pozitiva

Primaria Cluj-Napoca a luat mai multe masuri pentru limitarea efectelor raspandirii Coronavirus COVID-19) printre care suspendarea activitatii pietelor de vechituri, suspendarea activitatii creselor si restrictionarea activitatilor culturale, stiintifice, artistice, religioase, sportive si divertisment, in spatii inchise cu participarea a peste 100 de persoane. De asmenea, Primaria a recomandat mall-urilor sa-si limiteze numarul de vizitatori.

Se propune inchiderea scolilor din cauza COVID-19. Anisie anunta ca pune sapun in scoli

Grupul de comunicare strategica propune suspendarea cursurilor din unitatile scolare incepand de maine, pana dupa Paste, conform unor surse din sistem. Totodata, Ministerul Educatiei anunta suspendarea olimpiadelor scolare judetene si regionale pentru prevenirea raspandirii COVID-19.

Coronavirus in Romania. Autoritatile iau in calcul limitarea curselor aeriene din cauza COVID-19

Cursele aeriene din Romania ar putea fi limitate din cauza raspandirii coronavirusului, anuntul fiind facut de Nelu Tatar, secretar de stat in ministerul Sanatatii, in urma raspandirii virusului in Italia.

Rugaciunea specifica de vineri a musulmanilor, suspendata in toate geamiile din Romania din cauza COVID-19

Muftiatul Cultului Musulman din Romania a anuntat miercuri ca suspenda rugaciunea specifica de vineri in toate geamiile din tara.

Reglementatorul din energie suspenda toate activitatile cu publicul, inclusiv intalnirile cu operatorii economici, din cauza COVID-19

Conducerea Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei ANRE) a luat decizia suspendarii tuturor activitatilor care implica relatia cu publicul, inclusiv audiente, intalniri de lucru cu operatorii economici, sedinte sisau dezbateri publice, pana la data de 31 martie. Vezi cum poate fi luata legatura cu reprezentantii ANRE.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )