Libnet.ro
UNICEF

01:05

Se inchid scolile din Romania incepand cu 11 martie. Cat dureaza masura luata din cauza COVID-19

Playtech Playtech,
Se inchid scolile din Romania incepand cu 11 martie. Cat dureaza masura luata din cauza COVID-19

UPDATE: Premierul Ludovic Orban a anuntat decizia de suspendare a cursurilor tuturor unitatilor preuniversitare, de stat si private, in perioada 11-22 martie, cu posibilitatea de prelungire. Masura a fost luata pentru a-i feri pe copii de orice posibila contaminare. Astazi, 9 martie, in sedinta Comitetului National pentru Situatii de Urgenta s-a decis soarta a catorva . continuă pe Playtech

Scolile din Romania se inchid pana pe 22 martie, incepand de miercuri

Comitetul National pentru Situatii Speciale de Urgenta a decis marti inchiderea tuturor scolilor si gradinitelor din Romania vreme de 11 zile, incepand de miercuri, 11 martie, cu posibilitatea de prelungire a masurii.

Sedinta restransa la Palatul Victoria, duminica seara. Orban, Citu, Costache si Anisie evalueaza posibilitatea de a inchide scolile din Romania (VIDEO)

Premierul in exercitiu Ludovic Orban a convocat mai multi ministri, duminica seara, la Palatul Victoria, pentru evaluarea posibilitatii de a inchide scolile din tara, pe fondul cazurilor de COVID-19.

BREAKING |Scolile vor fi inchise o saptamana

Comitetul National pentru Situatii Speciale de Urgenta CNSSU) a decis, luni, inchiderea tuturor scolilor din Romania incepand de miercuri, 11 martie, pana in 22 martie, cu posibilitatea de prelungire a masurii in functie de evolutia evenimentelor.

Toate scolile din Romania ar putea fi inchise pana dupa Paste. Ce masuri de iau si in Bucuresti din cauza COVID-19

Primaria Bucuresti ia masuri in contextul epidemiei de coronavirus. Gabriela Firea a facut anuntul oficial in urma cu cateva minute. Ce se intampla cu romanii si cum a inceput lupta bucurestenilor cu COVID-19? UPDATE: Conform surselor Digi 24, toate scolile din Romania s-ar putea inchide incepand cu data de 10 martie pana dupa Paste. Gabriela .

Lucian Iliescu (PMP) cere inchiderea scolilor din Romania pentru 14 zile: Coronavirusul ar fi afectat nu mai putin de 800.000 de cetateni in China daca nu s-ar fi luat masuri drastice de preventie

Senatorul PMP Lucian Catalin Ilescu a cerut Guvernului, vineri, sa inchida toate scolile din Romania pe o perioada de 14 zile, ca o masura de preventie pentru raspandirea noului coronavirus.

Scolile se inchid o saptamana, incepand cu data de 11 martie

Comitetul National pentru Situatii Speciale de Urgenta CNSSU) a decis luni inchiderea tuturor scolilor din Romania vreme de o saptamana, incepand de miercuri, 11 martie, cu posibilitatea de prelungire a masurii.

Coronavirusul si intrebarea momentului. in ce conditii pot fi inchise scolile si liceele din Romania (DOCUMENT)

Odata cu depistarea celui de-al 14-lea caz de infectie cu coronavirus din Romania si cu noile restrictii impuse adunarilor de oameni, se ridica in aer tot mai tare suspiciunea ca noul coronavirus si efectele sa.

Scolile din doua departamente franceze, inchise din cauza epidemiei de coronavirus. Franta are peste 600 de cazuri de COVID-19, iar 9 persoane au decedat

Epidemia de coronavirus provoaca inchiderea scolilor din Oise si Haut-Rhin, doua dintre cele mai afectate departamente, pentru o perioada de 14 zile. Hexagonul, cu peste 600 de cazuri de Covid-19, ramane in.

Panica in scolile din Capitala, dupa ce primele cazuri de coronavirus au fost confirmate

Este alerta in scolile din Capitala, dupa ce primele cazuri de coronavirus au fost confirmate in Bucuresti. Panicati, multi parinti si profesori au cerut suspendarea cursurilor pentru ca cei mici sa nu se imbolnaveasca. Reprezentatii Inspectoratului Scolar vor sa faca o baza de date speciala cu elevii care au fost in vacante in regiunile in care boala a fost confirmata. Medicii spun ca imediat ce virusul va ajunge la scolile din Bucuresti, boala se va extinde foarte repede.

Sondaj de 8 Martie: cate femei conduc masini pe strazile din Romania

DRPCIV a venit cu niste date care sa marcheze 8 Martie, Ziua Internationala a Femeii. Hai sa vezi cati soferi din Romania sunt femei. DRPCIV e DirectiaRegim Permise de Conducere si.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2411 seconds )