Libnet.ro
UNICEF

23:00

Masuri disperate din cauza pestei porcine! Animale taiate in miezul noptii

Antena3 Antena3,
Masuri disperate din cauza pestei porcine! Animale taiate in miezul noptii

A fost ca la Ignat in comuna Lucieni, din judetul Dambovita, unde a fost confirmata peste porcina. Oamenii si-au taiat porcii la repezeala in orice conditii. Au cumpart ori au imprumutat lazi. continuă pe Antena3

Persoanele care si-au pierdut locurile de munca din cauza pestei porcine vor primi o compensatie de 500 de lei, timp de sase luni, n plus fata de indemnizatia de somaj

Guvernul discuta joi o ordonanta de urgenta privind acordarea unei compensatii financiare lunare de 500 de lei, timp de jumatate de an, persoanelor care si-au pierdut locurile de munca din cauza pestei porcine. Compensatia financiara va fi acordata in plus fata de ajutorul de somaj.

Demisiiin Bulgaria din cauza pestei porcine africane. Acuzatii de coruptie

Ministerul bulgar al Agriculturii a realizat in numai patru saptamani mare parte din gardul pe care a decis sa-l amplaseze la granita cu Romania pentru a preveni raspandirea pestei porcine africane in.

Cat a decis Guvernul sa dea lunar celor care devin someri din cauza pestei porcine

Guvernul va oferi sprijin lunar de 500 de lei, timp de sase luni, persoanelor care raman fara locurile de munca pe care le ocupau in ferme si societati comerciale care desfasurau activitati in sectorul cresterii porcilor si care au fost afectate de.

Belgia pretinde masuri europene urgente impotriva pestei porcine

Reprezentantii fermierilor, ai sindicatelor din domeniul agricol si ai furnizorilor de furaje din Belgia au cerut adoptarea rapida de masuri la nivel european pentru stoparea raspandirii pestei porcine africane, informeaza publicatia Brussels Times.

VIDEO Dezastrul pestei porcine. Daea, despre porcii crescuti n gospodarii: Nu interzicem, dar trebuie sa se faca n conditii sanitare de biosecuritate

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat, joi, ca Guvernul nu va interzice cresterea porcilor in gospodariile particulare, din cauza pestei porcine, insa trebuie sa se faca in conditii sanitare, de biosecuritate. 75% din porcii crescuti in gospodarii in UE sunt in Romania, a spus la randul sau comisarul european pentru agricultura Phil Hogan.

VIDEO Criza pestei porcine. Daea, despre porcii crescuti n gospodarii: Nu interzicem, dar trebuie sa se faca n conditii sanitare de biosecuritate

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat, joi, ca Guvernul nu va interzice cresterea porcilor in gospodariile particulare, din cauza pestei porcine, insa trebuie sa se faca in conditii sanitare, de biosecuritate. 75% din porcii crescuti in gospodarii in UE sunt in Romania, a spus la randul sau comisarul european pentru agricultura Phil Hogan.

Guvernul va oferi sprijin pentru cei care raman someri din cauza virusului pestei porcine

Guvernul va oferi sprijin lunar de 500 de lei timp de sase luni persoanelor care raman fara locurile de munca pe care le ocupau in ferme si societati comerciale care desfasurau activitati in sectorul cresterii porcilor si care au fost afectate de virusul pestei porcine, a anuntat joi premierul Viorica Dancila.

Dancila: Vom oferi un sprijin lunar de 500 de lei pentru cei care raman someri din cauza virusului pestei porcine

Guvernul va oferi un sprijin lunar de 500 de lei, timp de sase luni, persoanelor care si-au pierdut locurile de munca din cauza virusului pestei porcine, a anuntat premierul Viorica Dancila.

Petre Daea a gasit vinovatul pentru raspandirea pestei porcine: Factorul uman este cel care duce virusul dintr-o parte in alta

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, sustine ca pesta procina se raspandeste acum foarte repede din cauza factorului uman. Prezent duminica la Targoviste, in contextul in care au fost descoperite.

Viorica Dancila anunta ajutoare RIZIBILE in scandalul pestei porcine: Cat vor primi de la stat cei care ai ramas fara loc de munca (VIDEO)

In plin scandal generat de incompetenta Guvernului in gestionarea epidemiei de pesta porcina, premierul Viorica Dancila anunta ajutoare pentru romanii care au ramas fara loc de munca din cauza.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )