Libnet.ro
UNICEF

18:45

Viorica Dancila anunta ajutoare RIZIBILE in scandalul pestei porcine: Cat vor primi de la stat cei care ai ramas fara loc de munca (VIDEO)

B1 B1,
Viorica Dancila anunta ajutoare RIZIBILE in scandalul pestei porcine: Cat vor primi de la stat cei care ai ramas fara loc de munca (VIDEO)

In plin scandal generat de incompetenta Guvernului in gestionarea epidemiei de pesta porcina, premierul Viorica Dancila anunta ajutoare pentru romanii care au ramas fara loc de munca din cauza. continuă pe B1

Ministrul DISCOTECA intervine in scandalul pestei porcine: Atentie, tineti-va ORATANIILE in curte! Pe cine va despagubi Guvernul

Eugen Teodorovici intervine in scandalul declansat de prapadul provocat in tara de virusul pestei porcine africane PPA). Ministrul de Finante a anuntat, marti seara, ca despagubirile in cazul unor.

Dancila: Vom oferi un sprijin lunar de 500 de lei pentru cei care raman someri din cauza virusului pestei porcine

Guvernul va oferi un sprijin lunar de 500 de lei, timp de sase luni, persoanelor care si-au pierdut locurile de munca din cauza virusului pestei porcine, a anuntat premierul Viorica Dancila.

Viorica Dancila i-a solicitat comisarului european pentru agricultura sprijin pentru reducerea impactului pestei porcine

Premierul Viorica Dancila s-a intalnit joi cu Phil Hogan, comisarul european pentru Agricultura, iar in acest context i-a solicitat sprijin din partea Comisiei Europeane pentru reducerea efectelor pe care le are pesta porcina. Reamintim ca pana acum, Comisia Europeana nu a primit nicio cerere oficiala din partea Romaniei pentru acordarea unui ajutor financiar suplimentar in contextul crizei de Pesta Porcina Africana PPA), desi poate solicita inclusiv decontarea a 50-75% din cheltuielile cu despagubirea fermierilor, potrivit cursdeguvernare. ro.

Guvernul va oferi sprijin pentru cei care raman someri din cauza virusului pestei porcine

Guvernul va oferi sprijin lunar de 500 de lei timp de sase luni persoanelor care raman fara locurile de munca pe care le ocupau in ferme si societati comerciale care desfasurau activitati in sectorul cresterii porcilor si care au fost afectate de virusul pestei porcine, a anuntat joi premierul Viorica Dancila.

Guvernul nu a solicitat niciun ban de la UE

In plin scandal al pestei porcine africane si cu cateva zile inainte de vizita in tara noastra a comisarului european pentru Agricultura, apar noi documente si declaratii ce arata ca, pana acum, autoritatile nu au solicitat Comisiei de la Bruxelles niciun euro si nu au trimis nicio situatie clara cu privire la masurile luate pentru prevenirea pestei porcine si pentru tinerea sub control a epidemiei care a cuprins mai bine de jumatate din judete.

Comisarul european pentru Agricultura, desprescandalul pestei porcine: Ne gandim la masuri financiare pentru a ajuta fermierii

Comisarul european pentru Agricultura, Phil Hogan, a declarat ca la nivelul Comisiei Europene se are in vedere acordarea unui sprijin financiar pentru a ajuta fermierii romani afectati de pesta porcina.

Guvernul Ciolos nu a facut nimic privind criza pestei porcine, desi a primit informari in 2016 de la SRI

Desi prima informare despre pericolul pestei porcine africane a fost facuta in iunie 2016, potrivit declaratiilor facute joi de directorul SRI, Eduard Hellvig, in Comisia parlamentara de control a activitatii.

Persoanele care si-au pierdut locurile de munca din cauza pestei porcine vor primi o compensatie de 500 de lei, timp de sase luni, n plus fata de indemnizatia de somaj

Guvernul discuta joi o ordonanta de urgenta privind acordarea unei compensatii financiare lunare de 500 de lei, timp de jumatate de an, persoanelor care si-au pierdut locurile de munca din cauza pestei porcine. Compensatia financiara va fi acordata in plus fata de ajutorul de somaj.

VIDEO Dezastrul pestei porcine. Daea, despre porcii crescuti n gospodarii: Nu interzicem, dar trebuie sa se faca n conditii sanitare de biosecuritate

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat, joi, ca Guvernul nu va interzice cresterea porcilor in gospodariile particulare, din cauza pestei porcine, insa trebuie sa se faca in conditii sanitare, de biosecuritate. 75% din porcii crescuti in gospodarii in UE sunt in Romania, a spus la randul sau comisarul european pentru agricultura Phil Hogan.

VIDEO Criza pestei porcine. Daea, despre porcii crescuti n gospodarii: Nu interzicem, dar trebuie sa se faca n conditii sanitare de biosecuritate

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat, joi, ca Guvernul nu va interzice cresterea porcilor in gospodariile particulare, din cauza pestei porcine, insa trebuie sa se faca in conditii sanitare, de biosecuritate. 75% din porcii crescuti in gospodarii in UE sunt in Romania, a spus la randul sau comisarul european pentru agricultura Phil Hogan.

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )