Libnet.ro
UNICEF

15:45

Masuri radicale in Germania, in plina pandemie de coronavirus: Rezervistii din armata vor fi mobilizati

B1 B1,
Masuri radicale in Germania, in plina pandemie de coronavirus: Rezervistii din armata vor fi mobilizati

O masura fara precedent a fost luata in Germania, in incercarea guvernului de la Berlin de a lupta impotriva pandemiei de coronavirus. Rezervistii din armata au fost mobilizati pentru a ajuta. continuă pe B1

in plina pandemie de coronavirus, mai multi parlamentari depun un proiect de lege prin care Avocatul Poporului sa aiba salariu de judecator ICCJ

In plina pandemie de coronavirus, mai multi parlamentari, intre care Florin Iordache, Adrian Solomon, Marian Cucsa de la PSD si Adriana Saftoiu de la PNL, au depus un proiect de lege prin care Avocatul Poporului sa aiba o indemnizatie lunara echivalent celei a judecatorilor cu grad maxim de la instanta suprema, precum si pensie speciala.

Pacientii de peste 80 de ani sunt lasati sa moara in Italia, in plina pandemie de coronavirus

Pacientilor cu coronavirus din Italia li se va interzice accesul la terapie intensiva daca au varsta de 80 de ani sau mai mult, ori daca au o stare de sanatate precara, se arata intr-un document elaborat de o unitate de gestionare a crizelor din Torino.

Masuri radicale in mall-uri: cum risca sa ramana angajatii fara loc de munca

Mall-urile iau masuri radicale din cauza pandemiei de coronavirus. Loviti sunt, in primul rand, angajatii retailerilor care sunt prezenti in astfel de centre comerciale. Romania a intrat,.

Domeniul Regal Peles devine spatiu de carantina, in plina pandemie de coronavirus

Peste 50 de spatii de cazare individuale in unitatile hoteliere si vilele de pe Domeniul Regal Peles vor fi puse la dispozitia Comitetului National pentru Situatii Speciale de Urgenta, cu titlu gratuit, pentru persoanele care vor fi nevoite sa stea in carantina din cauza coronavirus.

Se cer pedepse mai mari in Romania, in plina pandemie de coronavirus: 7 ani de inchisoare pentru fuga din izolare

O asociatie a procurorilor vine cu o solicitare surprinzatoare pentru Guvern. Anchetatorii cer sa fie crescute pedepsele pentru romanii care pleaca din izolare. Acestia ar putea fi pedepsiti chiar si cu 7 ani de inchisoare.

Meteorologii avertizeaza! Valul de aer polar care vine acum spre Europa, efecte ingrijoratoare in plina criza coronavirus

Schimbarile de temperatura se anunta a fi dramatice, iar scaderea mercurului in termometre nu va aduce nimic bun. Din pacate, contextul pandemiei cu coronavirus s-ar putea agrava din cauza valului polar de aer. Zona cea mai afectata de noile conditii meteo este in estul si centrul Europei. Val de aer polar spre Europa! Care sunt .

Decizii la Guvern in plina pandemie: cum vrea Ludovic Orban sa apere economia

Guvernul a avut o sedinta-maraton, care a inceput miercuri dupa-amiaza si s-a incheiat joi, la ora 3:00 dimineata. Au fost luate mai multe masuri pentru apararea economiei Romaniei, greu.

Cum sa poarta corect masca chirurgicala, in plina pandemie de coronavirus

Masca chirurgicala este cea mai la indemana metoda de aparare impotriva raspandirii gripei sau altor virusuri si bacterii care se transmit la fel.

Cum sa porti corect masca chirurgicala, in plina pandemie de coronavirus

Masca chirurgicala este cea mai la indemana metoda de aparare impotriva raspandirii gripei sau altor virusuri si bacterii care se transmit la fel.

Politia Romana vs. fake news despre coronavirus. Ce este adevarat si ce este mit in plina pandemie

Politia Romana deruleaza o ampla campanie pe Facebook cu privire la masurile pe care oamenii trebuie sa le respecte pentru a evita raspandirea noului tip de coronavirus si, in acelasi timp, lupta cu miturile care circula online despre epidemie.

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )