Libnet.ro
UNICEF

22:30

Masuri radicale in Rusia, in lupta cu noul coronavirus: Toate granitele vor fi inchise

B1 B1,
Masuri radicale in Rusia, in lupta cu noul coronavirus: Toate granitele vor fi inchise

Rusia se alatura statelor care au luat masuri radicale in incercarea de a opri raspandirea cazurilor de coronavirus. Prin urmare, incepand de luni frontierele se vor inchide pentru toate statele, au anuntat au. continuă pe B1

Cine sunt romanii evidentiati in Italia in lupta cu noul coronavirus: Exista multe manifestari de solidaritate

Ambasada Romaniei in Italia a publicat o lista in care apar mai multi romani care traiesc in Peninsula si care s-au implicat in ultimul timp in lupta cu coronavirusul.

Fabrica PAKMAYA a donat 100.000 de lei in sprijinul medicilor in lupta cu noul coronavirus

Fabrica de drojdie Rompak Pascani se alatura demersului public de sustinere a cadrelor medicale si de dotare a spitalelor din Romania cu materiale absolut necesare in lupta cu noul coronavirus. Compania a donat suma de 100. 000 de lei pentru achizitionarea de masti, combinezoane si teste rapide, care vor ajunge la Spitalul Clinic de Boli Infectioase Sfanta Parascheva din Iasi, conform unui comunicat remis Redactiei noastre.

Ateliere online de engleza gratuite pentru copiii oamenilor care lupta in linia intai cu noul coronavirus. Cum functioneaza

Administratorii unui centru lingvistic cu sediul in Iasi vin in sprijinul romanilor care se afla in linia intai a luptei cu noul coronavirus. Copiii de medici, militari, politisti sau voluntari pot beneficia gratuit de ateliere si workshopuri de engleza predate online de profesorii centrului Twinkle Star.

Parlamentul European, decizii cruciale in lupta cu noul coronavirus

Sabina Iosub a anuntat, intr-o interventie la Antena 3, cateva dintre cele mai importante decizii luate la nivelul Parlamentului European, in contextul epidemiei de coronavirus.

Doua doctorite de la Spitalul Gerota, in stare critica dupa ce au luat noul coronavirus. Nelu Tataru: Medicii sunt rezervati, dar fac toate eforturile

Doua doctorite de la Spitalul Dimitrie Gerota, unde a fost internat fostul politist cu noul coronavirus care a mintit ca nu a fost in strainatate, sunt in stare critica. Ele sunt ventilate mecanic, iar medicii sunt rezervati cu privire la starea lor de sanatate.

Grupul de Comunicare Strategica: inca 3 decese ale unor persoane infectate cu noul coronavirus, numarul total ajungand la 29

Grupul de Comunicare Strategica anunta inca 3 decese ale unor persoane infectate cu noul coronavirus, numarul total ajungand la 29. Toate persoanele decedate sunt din judetul Arad.

Marii artisti ai lumii, concerte caritabile de acasa pentru a sprijini lupta impotriva Coronavirus

O parte din marii artisti ai lumii au facut echipa cu Organizatia Mondiala a Sanatatii si sustin concerte caritabile, de acasa, pentru a sprijini lupta impotriva temutului Coronavirus.

Radu Tudor: NATO, in lupta impotriva coronavirus. Zbor special pentru Romania

Armata Romana se implica masiv in efortul national si aliat de ajutorare a natiunilor in lupta impotriva coronavirus. NATO are mai multe operatiuni in derulare, iar Romania e unul dintre beneficiarii unui program strategic.

O asistenta de la maternitatea Medlife Grivita fost testata pozitiv cu noul coronavirus. Femeia a ingrijit o pacienta infectata

Dupa depistarea primului caz pozitiv cu noul coronavirus in maternitatea din Grivita, Medlife anunta ca ademarat imediat un proces extins de testare, iar o asistenta a fost testata pozitiv.

Solistul trupei Rammstein, testat pozitiv pentru noul coronavirus. Till Lindemann este internat la terapie intensiva

Till Lindemann, solistul trupei Rammstein se afla in carantina, in sectia de Terapie Intensiva a unui spital din Berlin, dupa ce a fost diagnosticat cu noul coronavirus, relateaza G4media. ro, citand tabloidul.

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )