Libnet.ro
UNICEF

06:00

Masuri urgente dupa crima de la metrou: Noi sisteme de siguranta si camere de supraveghere mai multe

Adevărul Adevărul,
Masuri urgente dupa crima de la metrou: Noi sisteme de siguranta si camere de supraveghere mai multe

Crima de la metrou, care a socat intreaga tara, a determinat autoritatile sa ia masuri, astfel incat incidente similare sa nu mai fie posibile. Ministrul Transporturilor, Felix Stroe, a anuntat joi, ca in trimestrul al doilea din 2018 vor fi montate noile sisteme de siguranta a calatorilor de la metrou. continuă pe Adevărul

Masuri urgente dupa crima de la metrou: ce sisteme de siguranta vor fi montate

Crima de la metrou, care a socat intreaga tara, a determinat autoritatile sa ia masuri, astfel incat incidente similare sa nu mai fie posibile. Ministrul Transporturilor, Felix Stroe, a anuntat joi, ca in trimestrul al doilea din 2018 vor fi montate noile sisteme de siguranta a calatorilor de la metrou.

Andreea Berecleanu, dupa crima de la metrou: M-a intrigat. Nimeni nu a reactionat. Concluzia? Atat de trist...

Andreea Berecleanu a reactionat dupa crima de la metrou care a avut loc marti seara si se arata revoltata, intr-o postare pe o retea de socializare, de faptul ca nimeni nu a reactionat cand.

Anuntul facut pe pagina de Facebook a Politiei Capitalei dupa crima de la metrou

Crima de la metrou a ingrozit Romania. O tanara de 25 de ani a fost impinsa in fata trenului de o femeie care se pare ca nu este la prima tentativa. Victima era pe marginea.

Ancheta la Politie, dupa crima de la metrou. Ministrul Carmen Dan: Au fost sincope la 112

Este ancheta interna la politie, dupa modul in care s-a intervenit in cazul crimei de la metrou. Ministrul de Interne, Carmen Dan, nu a vrut sa dea detalii, afirmand ca Politia Capitalei.

Ancheta interna la Politia Capitalei dupa crima de la metrou

Ministerul Afacerilor Interne a declansat o ancheta interna in urma celor doua incidente de la metrou. Ancheta trebuie sa stabileasca daca politistii au actionat corect si daca puteau preveni moartea unei tinere.

Ministrul Transporturilor, masuri dupa crima de marti: Din 2018 se vor monta panouri de protectie in statiile de metrou

Felix Stroe, ministru al Transporturilor, a anuntat masuri serioase pentru a evita pe viitor repetarea unor incidente tragice precum cele de marti cand o criminala a ucis o tanara de 25 de ani in.

A fost stare de alerta! Ce s-a intamplat in fiecare statie de metrou din Bucuresti dupa crima care a ingrozit Romania

Crima de la metrou a ingrozit Romania. O tanara de 25 de ani, insarcinata in cateva luni, a fost impinsa in fata trenului de o femeie care se pare ca nu este la.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )