Libnet.ro
UNICEF

06:30

Masuri urgente dupa crima de la metrou: ce sisteme de siguranta vor fi montate

Adevărul Adevărul,
Masuri urgente dupa crima de la metrou: ce sisteme de siguranta vor fi montate

Crima de la metrou, care a socat intreaga tara, a determinat autoritatile sa ia masuri, astfel incat incidente similare sa nu mai fie posibile. Ministrul Transporturilor, Felix Stroe, a anuntat joi, ca in trimestrul al doilea din 2018 vor fi montate noile sisteme de siguranta a calatorilor de la metrou. continuă pe Adevărul

Masuri urgente dupa crima de la metrou: Noi sisteme de siguranta si camere de supraveghere mai multe

Crima de la metrou, care a socat intreaga tara, a determinat autoritatile sa ia masuri, astfel incat incidente similare sa nu mai fie posibile. Ministrul Transporturilor, Felix Stroe, a anuntat joi, ca in trimestrul al doilea din 2018 vor fi montate noile sisteme de siguranta a calatorilor de la metrou.

Andreea Berecleanu, dupa crima de la metrou: M-a intrigat. Nimeni nu a reactionat. Concluzia? Atat de trist...

Andreea Berecleanu a reactionat dupa crima de la metrou care a avut loc marti seara si se arata revoltata, intr-o postare pe o retea de socializare, de faptul ca nimeni nu a reactionat cand.

Ministrul Transporturilor, masuri dupa crima de marti: Din 2018 se vor monta panouri de protectie in statiile de metrou

Felix Stroe, ministru al Transporturilor, a anuntat masuri serioase pentru a evita pe viitor repetarea unor incidente tragice precum cele de marti cand o criminala a ucis o tanara de 25 de ani in.

Anuntul facut pe pagina de Facebook a Politiei Capitalei dupa crima de la metrou

Crima de la metrou a ingrozit Romania. O tanara de 25 de ani a fost impinsa in fata trenului de o femeie care se pare ca nu este la prima tentativa. Victima era pe marginea.

Ancheta la Politie, dupa crima de la metrou. Ministrul Carmen Dan: Au fost sincope la 112

Este ancheta interna la politie, dupa modul in care s-a intervenit in cazul crimei de la metrou. Ministrul de Interne, Carmen Dan, nu a vrut sa dea detalii, afirmand ca Politia Capitalei.

Ancheta interna la Politia Capitalei dupa crima de la metrou

Ministerul Afacerilor Interne a declansat o ancheta interna in urma celor doua incidente de la metrou. Ancheta trebuie sa stabileasca daca politistii au actionat corect si daca puteau preveni moartea unei tinere.

A fost stare de alerta! Ce s-a intamplat in fiecare statie de metrou din Bucuresti dupa crima care a ingrozit Romania

Crima de la metrou a ingrozit Romania. O tanara de 25 de ani, insarcinata in cateva luni, a fost impinsa in fata trenului de o femeie care se pare ca nu este la.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )