Libnet.ro
UNICEF

07:00

Masurile fiscale vor creste cu 15% costurile salariale in IT, incepand din 2018

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Masurile fiscale vor creste cu 15% costurile salariale in IT, incepand din 2018

Asociatia Patronala a Industriei de Software si Servicii din Romania dezaproba lipsa de predictibilitate si de coerenta generata prin masurile recent anuntate de Guvern, de modificare a Codului fiscal si trecere a contributiilor sociale in sarcina. continuă pe Wall-Street Ro

Firme de IT: Costurile salariale cu IT-istii vor creste cu 15% in 2018 fata de ianuarie 2017. Masurile Guvernului ne vor afecta grav

Firmele din domeniul tehnologiei informatiei si comunicatiilor IT) din Romania vor suporta costuri salariale cu angajatii din acest sector cu 15% mai mari in anul 2018, fata de ianuarie 2017, ca urmare a masurilor fiscale anuntate recent de Guvern, de mutare a contributiilor sociale de la angajatori la angajati, cumulate cu eliminarea plafonului la plata contributiilor aplicate deja de la inceputul anului in curs - reclama, miercuri, antrerenorii grupati in Asociatia Patronala a Industriei de Software si Servicii din Romania ANIS).

Tariceanu: ALDE sustine masurile fiscale anuntate de guvern, vor creste puterea de cumparare fara a reduce competitivitatea

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat marti seara ca partidul pe care il conduce sustine masurile fiscale anuntate de Guvernul Tudose si a sustinut ca, in pofida disputelor si a informatiilor incorecte, acesta vor conduce la cresterea puterii de cumparare fara a reduce competitivitatea economiei.

Si un copil stie. Un primar PSD, nemultumit de masurile fiscale, ii cere lui Tudose sa arate ca stie aritmetica de clasa a II-a

Masurile fiscale pe care guvernul se pregateste sa le adopte in sedinta de guvern de miercuri de la ora 15:00 provoaca mare nemultumire in randul primarilor. Chiar membrii PSD se intorc i.

Radu Banciu, despre masurile fiscale: Sa nu credeti ca au fost gandite. Oamenii astia nu mai stiau pe unde sa scoata camasa si au recurs la aceasta porcarie. Nici ei nu o inteleg (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre masurile fiscale anuntate de guvernul Tudose. Cine e Mihai Tudose? Absolut un nimeni. Istpria.

Tariceanu: ALDE sustine masurile fiscale anuntate de Guvern

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat marti seara ca partidul pe care il conduce sustine masurile fiscale anuntate de Guvernul Tudose. Potrivit lui Tariceanu, in pofida di.

Tariceanu despre masurile fiscale: Nu trebuie sa ne grabim

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a afirmat luni ca rapiditatea nu este factorul cheie atunci cand e vorba de adoptarea in Guvern a unor masuri atat de importante, precum pachetul referitor la masurile fiscale.

Premierul de intalneste marti dimineata cu reprezentantii alesilor locali, nemultumiti de schimbarile fiscale vor reduce bugetele primariilor

Premierul Mihai Tudose se intalneste marti dimineata, incepand cu ora 10. 00, cu reprezentantii Asociatiei Municipiilor din Romania, in contextul in care alesii locali s-au declarat nemultumiti de modificarile fiscale propuse, ce vor micsora bugetele primariilor.

Guvernul discuta astazi masurile fiscale pentru 2018

Membrii Guvernului se intalnesc astazi in sedinta extraordinara pentru a discuta modificarile fiscale pen 2018 propuse de Ministerul Finantelor. Sedinta anuntata initial pentru vineri nu a mai avut loc, in lipsa avizului de la Consiliul Legislativ care inca nu se pronuntase.

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )