Libnet.ro
UNICEF

01:05

Si un copil stie. Un primar PSD, nemultumit de masurile fiscale, ii cere lui Tudose sa arate ca stie aritmetica de clasa a II-a

B1 B1,
Si un copil stie. Un primar PSD, nemultumit de masurile fiscale, ii cere lui Tudose sa arate ca stie aritmetica de clasa a II-a

Masurile fiscale pe care guvernul se pregateste sa le adopte in sedinta de guvern de miercuri de la ora 15:00 provoaca mare nemultumire in randul primarilor. Chiar membrii PSD se intorc i. continuă pe B1

Radu Banciu, despre masurile fiscale: Sa nu credeti ca au fost gandite. Oamenii astia nu mai stiau pe unde sa scoata camasa si au recurs la aceasta porcarie. Nici ei nu o inteleg (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre masurile fiscale anuntate de guvernul Tudose. Cine e Mihai Tudose? Absolut un nimeni. Istpria.

Tariceanu: ALDE sustine masurile fiscale anuntate de Guvern

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat marti seara ca partidul pe care il conduce sustine masurile fiscale anuntate de Guvernul Tudose. Potrivit lui Tariceanu, in pofida di.

Tariceanu: ALDE sustine masurile fiscale anuntate de guvern, vor creste puterea de cumparare fara a reduce competitivitatea

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat marti seara ca partidul pe care il conduce sustine masurile fiscale anuntate de Guvernul Tudose si a sustinut ca, in pofida disputelor si a informatiilor incorecte, acesta vor conduce la cresterea puterii de cumparare fara a reduce competitivitatea economiei.

Tariceanu despre masurile fiscale: Nu trebuie sa ne grabim

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a afirmat luni ca rapiditatea nu este factorul cheie atunci cand e vorba de adoptarea in Guvern a unor masuri atat de importante, precum pachetul referitor la masurile fiscale.

Un primar PSD declanseza RAZBOIUL cu dusmanii electronici si cotropitorii morali (VIDEO)

Un primar PSD-ist porneste cruciada impotriva dusmanilor electronici. intr-un discurs politic, edilul din Campia Turzii , Cristian Matei, a declarat ca azi se.

Motiune de cenzura impotriva Guvernului Tudose. PNL a anuntat ca va face uz de toate posibilitatile pentru a opri masurile fiscale ale PSD-ALDE

Liderul PNL, Ludovic Orban, a anuntat ca partidul sau va incepe procedurile parlamentare pentru a depune motiune de cenzura impotriva guvernului PSD-ALDE condus de Mihai Tudose. Acest anunt vine la mai.

Motiune de cenzura impotriva Guvernului Tudose. PNL a anuntat ca va face uz de toate posibilitatile pentru a opri masurile fiscale ale PSD-ALDE (VIDEO)

Liderul PNL, Ludovic Orban, a anuntat ca partidul sau va incepe procedurile parlamentare pentru a depune motiune de cenzura impotriva guvernului PSD-ALDE condus de Mihai Tudose. Acest anunt vine la mai.

Masurile fiscale vor creste cu 15% costurile salariale in IT, incepand din 2018

Asociatia Patronala a Industriei de Software si Servicii din Romania dezaproba lipsa de predictibilitate si de coerenta generata prin masurile recent anuntate de Guvern, de modificare a Codului fiscal si trecere a contributiilor sociale in sarcina.

Guvernul discuta astazi masurile fiscale pentru 2018

Membrii Guvernului se intalnesc astazi in sedinta extraordinara pentru a discuta modificarile fiscale pen 2018 propuse de Ministerul Finantelor. Sedinta anuntata initial pentru vineri nu a mai avut loc, in lipsa avizului de la Consiliul Legislativ care inca nu se pronuntase.

Primar PSD catre Dragnea: M-am saturat de ipocriti. Cand ii auzi cu sa traiti!, cu plecaciuni...Da cine vei fi tu, frate?

Sedinta PSD care a avut loc saptamana trecuta la Sibiu a fost o pierdere de vreme, sustine unul dintre edilii din judet. Cristin Magheru, cel care conduce o comuna din judetul Sibiu de 17.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2703 seconds )