Libnet.ro
UNICEF

05:15

Masurile de siguranta din Starea de Alerta care sunt imposibil de respectat

Adevărul Adevărul,
Masurile de siguranta din Starea de Alerta care sunt imposibil de respectat

Transportul in comun, aglomeratia din instante si monitorizarea temperaturii angajatilor la locul de munca sunt trei dintre situatiile in care normele de protectie risca sa ramana pe hartie, deoarece intra in conflict cu situatia de fapt, cu drepturile din Constitutie sau cu normele europene. continuă pe Adevărul

Parlamentul dezbate, in regim de urgenta, masurile din starea de alerta

Senatul va dezbate astazi, in comisiile de specialitate si in plen, proiectul de lege initiat de Guvern, cu masuri pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 in situatia de alerta, care va fi instituita dupa incetarea starii de urgenta.

Pregatiri pentru sezonul estival, la mare, in prima zi din starea de alerta

Prima zi din starea de alerta a fost atipica pentru constanteni. Pe de-o parte, ei s-au bucurat pentru ca au putut iesi sa ia o gura de aer proaspat la malul marii, dupa mai bine de doua luni de izolare la domiciliu Pe de alta parte, a fost o zi trista, mai ales pentru cei din industria ospitalitatii. Hotelurile, restaurantele, terasele sunt in continuare inchise. Oamenii sunt uimiti pentru ca nu au mai vazut niciodata litoralul atat de gol, in aceasta perioada anului.

Starea de alerta vine cu noi reguli pentru insolventa. Ce modificari sunt propuse si care sunt beneficiile pentru companii

Instituirea starii de alerta si reluarea activitatii economice incepand cu 15 mai aduce noi modificari legislative, de data aceasta in domeniul restructurarii companiilor. Specialistii CITR, liderul pietei de insolventa din Romania, analizeaza masurile si identifica beneficiile pe care acestea le aduc companiilor.

Camera: Proiectul privind masurile in stare de alerta adoptat

Camera Deputatilor a adoptat proiectul Guvernului privind masurile din starea de alerta, fiind facute mai multe modificari, printre care aceea ca Parlamentul va trebui sa incuviinteze starea de alerta in cazul in care aceasta se instituie in cel putin.

Raed Arafat, Nelu Tataru si Marcel Vela anunta masurile din starea de alerta. Deciziile Comitetului National pentru Situatii de Urgenta

Ministrul de Interne, Marcel Vela, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, si secretarul de stat in Ministerul de Interne, Raed Arafat, sustin o declaratie de presa joi, de la ora 23. Acestia prezinta masurile.

Romanii au sarbatorit iesirea din starea de urgenta cu artificii

Romanii au sarbatorit iesirea din starea de urgenta si intrarea in starea de alerta cu artificii, plimbari pe bulevarde si chiar intalniri la care au participat zeci de tineri.

Anunt de ultima ora: care sunt primele sporturi reluate in Romania dupa 15 mai

Ministrul Tineretului si Sportului din Romania a anuntat, miercuri, intr-o conferinta de presa, noile reguli pentru reluarea activitatilor sportive de performanta dupa iesirea din starea de urgenta.

VIDEO Romanii au sarbatorit Revelionul la iesirea din starea de urgenta: Focuri de artificii in cartierele Bucurestiului

La miezul noptii, in mai multe cartiere din Bucuresti, oamenii au marcat iesirea din starea de urgenta impusa pe fondul pandemiei de coronavirus cu focuri de artificii.

Romanii sarbatoresc cu artificii iesirea din starea de urgenta (VIDEO)

Iesirea din starea de urgenta este sarbatorita de romani cu focuri de artificii si claxoane.

Care sunt motivele pentru care se poate parasi localitatea de domiciliu dupa 15 mai

Raed Arafat a explicat la Antena 3 care sunt motivele pentru care putem iesi din localitatea de domiciliu pentru a calatori in alta localitate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2414 seconds )