Libnet.ro
UNICEF

17:45

Matasea de porumb, cel mai bun leac pentru boli de rinichi. De ce este interzisa diabeticilor si gravidelor

Adevărul Adevărul,
Matasea de porumb, cel mai bun leac pentru boli de rinichi. De ce este interzisa diabeticilor si gravidelor

Folosita cu succes pentru tratarea afectiunilor tractului genito-urinar pana la tensiune arteriala sau diabet, matasea de porumb poate deveni un adevarat dusmnan al sanatatii. Pentru ca are capacitatea de a scadea nivelul de potasiu din sange, trebuie consumata cu prudenta doarece provoaca mancarimi, alergii si iritatii. continuă pe Adevărul

Un fost designer Apple creeaza poate cel mai bun lockscreen pentru iPhone

In toamna, odata cu noile modele de iPhone, Apple va lansa si iOS 9. Chiar daca nu vine cu modificari mari, daca ar folosi aceasta idee a unui fost designer, ecranul de standby ar fi mult mai util. Odata cu iOS 7 a fost schimbat sistemul de operare de pe iPhone si iPad. Acum, a [] Un fost designer Apple creeaza poate cel mai bun lockscreen pentru iPhone Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Transgaz, cel mai bun randament din BET

Actiunile Transgaz TGN) s-au apreciat cu 3,36%, raportat la euro, in perioada 7-14 august 2015, reprezentand cel mai bun plasament din cadrul indicelui BET, in contextul unei piete in scadere.

Boromir si-a dublat profitul in primele sase luni

Actiunile Boromir Prod Buzau s-au apreciat, in perioada 6 - 13 august, cu 10,45%, reprezentand cel mai bun plasament de la Bursa de Valori Bucuresti, raportat la moneda euro.

Cine este mai bun? Novak Djokovic din 2011 sau cel din 2015? Cateva cifre interesante despre evolutia sigura a celui atat de greu de batut

In 2011, Novak Djokovic a uimit pe toata lumea, reusind datorita unui joc foarte bun sa domine autoritar circuitul ATP. De atunci, in fiecare an se face o comparatie cu acel an de gratie al sarbului. Nici 2015 nu putea sa sara din schema, iar cifrele spun, la multe capitole, ca Nole este chiar mai bun acum decat a fost in urma cu patru ani. Principalele arme imbunatatite: serviciul, jocul la fileu si increderea in propriile forte.

SIF Muntenia, cea mai mare crestere din BET-FI

Actiunile SIF4 Muntenia au crescut cel mai mult in cadrul indicelui sectorial BET-FI, cu 3,78%, in perioada 10-17 august, raportat la moneda euro, temperand scaderea indicelui la -1,22%.

Medicii ar putea prescrie in curand jocuri video pentru boli psihice

Daca o echipa de oameni de stiinta din California isi atinge scopul, tratarea afectiunilor psihice prin jocuri video ar putea deveni o realitate. Acestia au initiat un startup numitAkili Interactive Labssi au dezvoltat platforma Project:EVO, care permite tratarea deficientelor cognitive ale pacientilor, precum si monitorizarea starii si a progresului prin intermediu jocurilor video. Programul foloseste [] Medicii ar putea prescrie in curand jocuri video pentru boli psihice Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cel mai complex spectacol cu foc din Romania va deschide Zilele Aradului

Zilele Aradului vor fi deschise, luni, 17 august. Pentru a marca deschiderea acestora, Centrul Municipal de Cultura Arad a pregatit aradenilor doua spectacole inedite: spectacolul de dans modern interactiv cu trupele X Style si X StyleKids ora 20:45) si cel mai complex spectacol cu foc din Romania Regatul ora 21:30).

Ajutorul initial de 13 miliarde euro pentru Grecia, cel mai devreme joi

Grecia ar primi un ajutor initial de 13 miliarde de euro 14,5 miliarde dolari) din noul plan cel mai devreme joi, cand trebuie sa ramburseze o datorie la Banca Centrala Europeana, a anuntat Klaus Regling, seful fondului de salvare din zona euro, citat de agentia germana de presa DPA.

O echipa de ciclisti amatori a realizat cel mai mare desen pe GPS din Romania

O echipa de ciclisti amatori a realizat cel mai mare desen pe GPS din Romania, parcurs in intregime cu bicicleta. Ciclistii au parcurs 2500 de kilometri prin tara pentru a desena o lamaie.

FOTO SAIL Amsterdam 2015, cel mai mare spectacol naval din lume

Concursul SAIL Amsterdam 2015, care se desfasoara in perioada 19-23 august, aduna odata la cinci ani cele mai spectaculoase nave, scrie site-ul wherecoolthingshappen. com. De la prima sa editie, in 1975, SAIL Amsterdam a ajuns acum sa fie unul dintre cele mai mari evenimente publice organizate in Olanda si cel mai important spectacol naval din lume. Astfel, saptamana aceasta, peste 600 de nave vor naviga din Marea Nordului spre portul din Amsterdam, printre acestea se vor afla si replici ale unor vase istorice.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2368 seconds )