Libnet.ro
UNICEF

14:45

Liviu Dragnea, iritat de intrebarile jurnalistilor despre OUG 7: De aia vreau sa ma abtin, ca sa nu mai scot vreo perla (VIDEO)

B1 B1,
Liviu Dragnea, iritat de intrebarile jurnalistilor despre OUG 7: De aia vreau sa ma abtin, ca sa nu mai scot vreo perla (VIDEO)

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a refuzat sa de pronunte luni cu privire la soarte OUG 7, prin care au fost modificate legile justitiei, ceea ce a declansat atat proteste ale magistratilor din toata tara cat si. continuă pe B1

Liviu Dragnea, detalii despre intalnirea cu presedintele comisiei LIBE

Liviu Dragnea s-a intalnitcu presedintele comisiei LIBE, Claude Moraes. Liderul PSD a avut o intalnire cu politicianul care o va audia marti pe Laura Codruta Kovesi, presedintele comisiei LIBE din .

Florin Calinescu, despre prezenta lui Liviu Dragnea la congresul socialistilor europeni de la Madrid: Nu ramai tu acolo cu toata echipa ta de capsunari?

Actorul si vedeta de televiziune Florin Calinescu 62 de ani) a comentat cu privire la discursul tinut de liderul PSD Liviu Dragnea la Congresul Partidului Socialistilor Europeni de la Madrid.

Mihai Tudose, despre Liviu Dragnea: Paria Europei. Respins de membrii propriei familii politice si urat de majoritatea romanilor

Fostul premier al Romaniei, Mihai Tudose, l-a criticat sambata pe liderul PSD, Liviu Dragnea, despre care a spus ca s-a acoperit de rusine si fluieraturi in timpul Congresului socialistilor europeni.

Frans Timmermans, despre intalnirea cu Liviu Dragnea: Nu stiu daca chiar crede ceea ce spune

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, socialistul Frans Timmermans, face noi precizari cu privire la intalnirea pe care a avut-o cu liderul PSD, Liviu Dragnea, la Congresul Partidului Socialistilor Europeni.

Liviu Dragnea, la Congresul PES: Trebuie sa stabilim dreptatea si sa corectam greselile din trecut

Liviu Dragnea a sustinutvineri seara un discurs la Congresul Partidului Socialistilor Europeni organizat in capitala Spaniei. Ne aflam aici pentru a discuta despre manifestul politic pe care stanga.

Urmeaza doua saptamani critice pentru Liviu Dragnea

Pana la urma totul se plateste. Scadentele comportamentului si prostiilor politice l-au ajuns si pe Liviu Dragnea. in urmatoarele zile sau saptamani va deconta si Liviu Dragnea. Mai ales ca PSD este recunoscut ca un partid care isi devoreaza liderii. in primul rand proprii colegi isi dau seama ca Liviu Dragnea a devenit o frana puternica pentru PSD, mai ales acum in preajma alegerilor europarlamentare.

Liviu Dragnea participa la congresul socialistilor europeni de la Madrid

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, participa, vineri, la congresul Socialistilor Europeni care are loc la Madrid. Prezenta lui Dragnea la evenimenul socialistilor este o surpriza in contextul in care anul trecut a declinat invitatia declarand ca nu este obligat sa apara in poza cu cineva care dusmaneste Romania. UPDATE Dragnea va sustine un discurs la evenimentul socialistilor europeni.

Liviu Dragnea: Iohannis si liberalii sunt ipocriti pe tema Bugetului. Nu putem mari alocatiile de la 1 martie

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, i-a calificat luni pe seful statului, Klaus Iohannis, si pe liberali drept ipocriti, pentru ca prin atacarea la CCR a Legii bugetului de stat pe anul 2019 alocatiile pentru copii.

Liviu Dragnea, SURPRINS de declaratiile lui Frans Timmermans: imi vine greu sa cred ca ar fi spus asa ceva (VIDEO)

Liviu Dragnea s-a declarat surprins, luni, de afirmatiile pe care prim-vicepresedintele Comisiei Europene, socialistul Frans Timmermans, le-a facut cu privire la discutiile purtate la Congresul Partidului.

Liviu Dragnea: Este clar ca Presedintele este un IPOCRIT. Face rau si copiilor din Romania, e dispussacalce peste orice CADAVRE (VIDEO)

Decizia lui Klaus Iohannis de a ataca a bugetul la CCR a fost iresponsabilasi este clar ca atat presedintele, cat si PNL sunt niste ipocriti, a declarat presedintele PSD, Liviu Dragnea, intr-o.

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )