Libnet.ro
UNICEF

05:00

Mats Wilander: Simona Halep este Djokovic feminin. Daca Serena si Sharapova nu vor juca cel mai bun tenis, vor pierde in fata Simonei

Hotnews Hotnews,
 Mats Wilander: Simona Halep este Djokovic feminin. Daca Serena si Sharapova nu vor juca cel mai bun tenis, vor pierde in fata Simonei

Mats Wilander a laudat evolutia Simonei Halep in meciul castigat, miercuri, in fata sportivei australiene Jarmila Gajdosova, fiind de parere ca numarul trei mondial arata un real progres in joc, iar Serena Williams si Maria Sharapova trebuie sa evolueze la cel mai inalt nivel ca sa o poata invinge. continuă pe Hotnews

Mats Wilander: Simona Halep este un Novak Djokovic feminin

Fostul mare campion suedez de tenis Mats Wilander a afirmat, miercuri, ca Simona Halep este un Novak Djokovic feminin, relateaza Agerpres. Afirmatiile lui Wilander au venit imediat dupa ce Simona Halep a invins-o pe.

Mats Wilander despre Simona Halep: Este Djokovic feminin

Fostul mare tenismen suedez Mats Wilander, in prezent expert al postului Eurosport, are numai cuvinte de lauda la adresa Simonei Halep dupa calificarea acesteia in turul 3 la Australian Open.

Mats Wilander crede ca Simona Halep poate castiga Australian Open

Mats Wilander, fostul cunoscut jucator de tenis, a declarat sambata ca Simona Halep are sansa ei sa castige Australian Open.

FOTO Simona Halep si-a schimbat echipamentul pentru Australian Open

Daca pana acum la ultimele turnee importante n. r. - Singapore, Shenzen) Simona Halep ne-a obisnuit cu echipamentul complet negru pus la dispozitie de Adidas, pentru Australian Open jucatoarea noastra a ales sa revina la culoarea care i-a purtat noroc la Roland Garros 2014, cand a jucat finala impotriva Mariei Sharapova.

Australian Open 2015. Simona Halep, dupa calificarea in turul 2: A fost greu, la inceput am fost putin nervoasa!

Simona Halep s-a calificat fara probleme in turul 2 la Australian Open, dupa ce a invins-o in pe Karin Knapp, in doua set-uri, scor 6-3, 6-2. Chiar daca a fost o victorie facila, romanca s-a confruntat cu cateva probleme la debutul in primul turneul de Grand Slam al anului.

Simona Halep: Atentie la Gajdosova, meciul nu e atat de usor precum pare (video)

Jarmila Gajdosova,pe care Simona Halep o intalneste miercuri dupa ora 12:00 in turul 2 de la Australian Open, nu este o jucatoare venita sa piarda. Nu doar cuvintele sale curajoase de dinaintea partidei sunt un avertisment pentru Halep, ci si ceea ce a facut recent. Multi specialisti vad o posibila victorie a australiencei.

Ora 2:00: Simona Halep - Karin Knapp, in primul tur la Australian Open

Simona Halep, locul 3 WTA, joaca in aceasta noapte in primul tur la Australian Open, unde o va intalni pe sportiva italiana Karin Knapp 51 WTA), de la ora 02. 00, informeaza site-ul oficial al competitiei. Meciul este programat la ora locala 11. 00, pe Rod Laver Arena.

AFP: Simona Halep, una din principalele adversare ale Serenei Williams la Australian Open

Simona Halep va fi una dintre cele mai serioase adversare ale Serenei Williams in lupta pentru titlu la Australian Open, primul Grand Slam al anului, care incepe luni si la care sportiva americana este mare favorita, se arata intr-un material al.

Simona Halep, declaratie simpatica despre Rafa Nadal: Stiam ca va castiga

Simona Halep a trecut de Jarmila Gajdosova si ajunge in turul 3 la Australian Open dupa un meci mai usor decat cel din primul tur. Halep a asteptat mai bine de patru ore pentru ca Rafael Nadal sa-si termine meciul, insa spune ca nu a avut nicio emotie in ceea ce-l priveste pe spaniol.

Simona Halep s-a calificat in turul 3 de la Australian Open

Simona Halep s-a calificat in turul 3 al Australian Open, dupa ce a invins-o, miercuri, cu scorul de 6-2, 6-2, pe australianca Jarmila Gajdosova, informeaza Mediafax. Halep, locul 3 WTA, s-a impus in meciul disputat.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2453 seconds )