Libnet.ro
UNICEF

01:05

Matusa Denisei Manelista, dezvaluiri INCENDIARE despre starea VEDETEI! Ce le-a cerut artista apropiatilor atunci cand a aflat despre BOALA ei

B1 B1,
Matusa Denisei Manelista, dezvaluiri INCENDIARE despre starea VEDETEI! Ce le-a cerut artista apropiatilor atunci cand a aflat despre BOALA ei

Matusa Denisei Manelista rupe tacerea si vorbeste pentru prima data despre starea vedetei care de mai multe luni de zile se confrunta cu probleme de sanatate grave. Solista a fost diagnosticata de medici cu o. continuă pe B1

Oana Niculescu-Mizil, dezvaluiri incendiare despre Gabriel Oprea: Mi-a oferit contracte de milioane de euro pentru tradare

Oana Niculescu-Mizil a facut dezvaluiri incendiare in emisiunea Sinteza Zilei despre cum se negocia tradarea de partid. Fosta deputata a povestit ca a fost chemata de Gabriel Oprea la Ministerul Apararii.

Liviu Dovleac, impresarul Denisei, PUS LA ZID de Florin Peste, varul solistei: A fost FOLOSITA! Ce a DEZVALUIT despre starea vedetei

Denisa Raducu este sub atenta supraveghere a medicilor de cateva luni de zile, dupa ce a fost diagnosticata cu o boala grava la ficat. Acum, varul solistei a facut cateva declratii socante la adresa.

Unchiul Denisei Manelista, Florin Peste, declaratii NAUCITOARE despre ADEVARATA stare a vedetei: Era un produs de facut BANI! A fost MANIPULATA

Familia Denisei Manelista a refuzat vehement sa dea declaratii despre starea de sanatate a solistei. De curand, unchiul Denisei Manelista, Florin Peste nu a mai suporat sa vada haosul care s-a creat.

AU FOST DATE ACATISTE! Preotii din satul natal al Denisei Manelista, marturisiri emotionante: Speram ca rugaciunile sa fie ascultate (FOTO)

Starea de sanatate a Denisei Manelista ramane in continuare instabila. Internata intr-un spital din Capitala, cantareata de 27 de ani pare sa se simta un pic mai bine. Familia acesteia.

SALVAREA Denisei Manelista vine din CUBA! Doua clinici analizeaza cazul solistei! Anamaria Prodan si Leo Iorga o ajuta pe cantareata (FOTO)

De mai multe luni de zile, starea de sanatate a Denisei Manelista s-a inrautatit, iar acum vedeta se lupta pentru a se pune pe picioare. Ea sufera de o boala grava a ficatului si urmeaza atat un tr.

Mama Denisei Manelista la capatul PUTERILOR! Nu se poate opri din PLANS: Cei apropiati o roaga sa MANANCE

Mama Denisei Manelista incearca ca orice mama sa fie puternica pentru fiica ei care sufera de o boala crunta a ficatului de mai multe luni. Femeia nu mai poate suporta sa o vada pe solita cum lupta.

Mama Denisei Manelista sta in conditii DEPLORABILE! Cum a ajuns CASA unde sta femeia! Tatal vedetei locuieste intr-o VILA LUXOASA (FOTO)

Denisa Manelista are casa in satul Stefanesti judetul Valcea), iar parintii ei divortati mai traiesc acolo, potrivit wowbiz. ro. Geta, mama Denisei a divortat de mult timp de tatal vedetei,.

Parintii Denisei Manelista, relatie la CUTITE! Tatal solistei evita sa isi viziteze fiica GRAV BOLNAVA din cauza MAMEI (FOTO)

Parintii solistei Denisa Manelista, Emilian si Geta au decis sa puna capat casniciei in urma cu zece ani, iar relatia dintre cei doi a ramas la fel de rece, potrivit wowbiz. ro. Acum, parintii.

Scandal intre mama Denisei Manelista si iubitul cantaretei! De ce exista TENSIUNI intre cei doi

Apar tot mai multe probleme in viata Denisei Raducu dupa ce a fost diagnosticata de medici cu o boala grava la ficat. Ea urmeaza doua tratamente in paralel, unul recomandat de medici si unul.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )