Libnet.ro
UNICEF

20:15

Mavado si Nicki Minaj dau o petrecere pe cinste in clipul piesei Give It All To Me!

Devorator Monden Devorator Monden,
Mavado si Nicki Minaj dau o petrecere pe cinste in clipul piesei Give It All To Me!

Regizat de The Grizz Lee, noul videoclip al celor doi artisti a avut premiera in urma cu doar cateva ore si ii surprinde pe Mavado si Nicki Minaj in mijlocul unei petreceri pe plaja acestia fiind incojurati de prietenii lor si de numeroase domnisoare in bikini. Nicki Minaj se intoarce in piesa Give It All . continuă pe Devorator Monden

HOT! Azealia Banks se transforma in Sailor Moon in clipul piesei ATM Jam feat. Pharell Williams!

Regizat de Rony Alwin, clipul piesei ATM Jam a avut premiera pe 20 octombrie. In cadrul clipului colorat si plin de fete sexy, colaboratorul Pharell Williams nu isi face deloc aparitia, ci doar Azealia Banks, care in unele cadre intra in pielea personajului Sailor Moon, si mai multe domnisoare care poarta costume de baie minuscule.

DJ Khaled a lansat clipul piesei Never Surrender feat. Scarface, Jadakiss, Meek Mill, Akon, John Legend Anthony Hamilton!

Never Surrender a fost confirmat de curand de DJ Khaled ca fiind cel de-al treilea single oficial extras de pe noul sau album, Suffering From Success, care este lansat astazi, 22 octombrie. Acum cateva ore artistul si colaboratorii sai, Scarface, Jadakiss, Meek Mill, Akon, John Legend si Anthony Hamilton, au dezvaluit si clipul noii lor .

HOT! Anna Lesko si Pavel Stratan lanseaza clipul piesei Leagana barca!

Anna Lesko si Pavel Stratan, alaturi de Live Artist, lanseaza videoclipul piesei Leagana barca, regizat de Alex Ceausu. Filmarea acestui videoclip a fost o experienta unica. Timp de o saptamana, cat au durat aproximativ filmarile, am avut parte de o productie deosebita, fiind incluse chiar si locomotive, vagoane, filmari aeriene, diferite macarale, participand peste 150 .

Redfoo, urmarit de politie in clipul piesei Lets Get Ridiculous!

Fostul membru LMFAO a dezvaluit acum cateva ore clipul celui mai nou single al sau, intitulat Lets Get Ridiculous, extras de pe primul sau album solo, I Look Good Naked!, care este asteptat sa se lanseze la sfarsitul acestui an. In cadrul clipului, cum altfel daca nu nebun, colorat si plin de distractie, Redfoo este .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )