Libnet.ro
UNICEF

15:00

Mavado si Nicki Minaj filmeaza clipul piesei Give It All To Me! Vezi aici fotografii de la filmari!

Devorator Monden Devorator Monden,
Mavado si Nicki Minaj filmeaza clipul piesei Give It All To Me! Vezi aici fotografii de la filmari!

Cantaretul jamaican si celebra rapperita fac echipa pentru un nou single al carui videoclip a inceput sa fie filmat de curand. Dovada stau fotografiile de la filmari postate pe internet si un scurt clip cu doua dansatoare pe care Nicki l-a impartasit cu fanii pe contul sau de Instagram. Alaturi de cei doi la filmarile . continuă pe Devorator Monden

Airplane revin cu videoclipul piesei Give Me A Chance!

MNine, Mekid si Bogiri nu au mai lansat nicio piesa din februarie anul acesta, dupa debutul lor cu single-ul Pretty. Noul single al formatiei Airplane, Give Me A Chance, a fost ales din 10 trackuri pe care le-au avut la dispozitie baietii sa isi aleaga pe care sa il lanseze. Acesta se pare ca a .

Miley Cyrus, Mike WiLL Made It, Juicy J si Wiz Khalifa filmeaza videoclipul piesei 23 |FOTO

Fosta vedeta Disney nu are timp sa se plictiseasca de vreme ce, cel putin in ultima saptamana, a fost foarte ocupata. A dezvaluit viitorul sau single, Wrecking Ball, a avut un show live foarte comentat la MTV VMA 2013 alaturi de Robin Thicke, iar acum artista se afla in plina realizare a clipului piesei 23, .

HOT! Chris Mayer Nick Kamarera feat. Raluka lanseaza clipul piesei RePlay

Chris Mayer l-a cooptat pe Nick Kamarera si pe Raluka pentru cel mai nou single al sau, RePlay, iar acum ne ofera si videoclipul. Piesa surprinde prin ritmurile euro-dance, iar versurile catchy te vor face sa dai RePlay piesei. Videoclipul piesei Replay este unul vesel, plin de culoare, beat-uri nebune, distractie si fete sexy. De .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )