Libnet.ro
UNICEF

19:15

Meci de fotbal oprit din cauza unei batai generale, care a lasat o echipa cu doar sase jucatori

Antena3 Antena3,
Meci de fotbal oprit din cauza unei batai generale, care a lasat o echipa cu doar sase jucatori

Meciul Vitoria-Bahia, din campionatul regional, s-a incheiat mai devreme decat trebuia, fiind intrerupt in repriza a doua fiindca gazdele au ramas in sase jucatori dupa ce a avut loc o bataie. continuă pe Antena3

Un tanar din Vaslui s-a spanzurat din cauza unei deceptii in dragoste

Un tanar in varsta de 19 ani din Vaslui s-a spanzurat dupa ce s-a despartit de iubita lui. Apropiatii lui sustin ca acesta era afectat si de divortul parintilor. Marian Macovei a suferit o.

Simona Halep s-a retras din semifinalele turneului de la Doha, din cauza unei accidentari

Simona Halep s-a retras din semifinalele turneului de la Doha, in urma accidentarii suferite in meciul cu americanca Catherine Bellis, din sferturile de finala, anunta News. ro. Halep a invins-o vineri, in sferturi, pe Catherine Bellis cu scorul de 6-0, 6-4 si ar fi urmat sa o intalneasca, in semifinale, pe Garbine Muguruza. Halep nu va evolua nici saptamana viitoare, la turneul de categorie Premier de la Dubai, la care primise un wild card.

Restrictii de circulatie pe strazile Stirbei Voda, Luterana si General Berthelot din cauza unei avarii la reteaua de apa

Brigada rutiera de politie a capitalei a anuntat printr-un comunicat existenta unor restrictii de circulatie in zona strazilor Stirbei Voda, Luterana si General Berthelot din cauza unei avarii la reteaua de apa. Traseul unor linii RATB este de asemenea afectat.

Sexul si politica nu mai fac casa buna in Australia. Premierul si vicepremierul sunt la cutite din cauza unei relatii extraconjugale

Sexul si politica nu mai fac casa buna in Australia, unde coalitia conservatoare aflata la putere risca sa-si piarda fragila majoritate parlamentara din cauza unei legaturi extraconjugale a vicepremierului Barnaby Joyce cu o fosta asistenta de-a sa, transmite Reuters.

Curtea de Conturi: Tarom a platit in perioada 2012-2016 despagubiri de 3,8 milioane lei din cauza neregularitatilor de zbor

Compania TAROM nu si-a asumat si indeplinit in mod real, economic, eficient si eficace obiectivele, atributiile si responsabilitatile stabilite legal referitoare la activitatea de transport aerian, reiese din raportul public pe 2016 al Curtii de Conturi, care semnaleaza, printre altele, ca, transportatorul aerian a platit in perioada 2012-2016, despagubiri in suma de circa 3,8 milioane lei din cauza neregularitatilor de zbor, noteaza Agerpres.

SCANDAL in urma vizitei lui Trump in China: Oficialii s-au batut din cauza valizei NUCLEARE

Mai multti oficiali americani si chinezi au fost implicati intr-o altercatie din cauza valizei nucleare, in timpul vizitei lui Donald Trump in China. Incidentul a avut loc in toamna anului 2017 cand presedin.

Ca in lumea a treia: Copii CARATI iN SPATE din cauza NOROIULUI(VIDEO)

Situatie disperata intr-o localitate de langa Filiasi. Parintii sunt nevoiti sa isi care in spate copiii spre scoala din cauza drumurilor pline de noroi. Mizeria este atat de mare incat oamenii se tem.

Romania, in topul celor mai NEFERICITE TARI ALE LUMII, din cauza cresterii preturilor si a somajului

Romania urca 16 pozitii in topul celor mai nefericite tari ale lumii, din cauza perspectivei cresterii preturilor si a somajului, potrivit Bloomberg. Clasamentul este realizat pe baza prognozelor.

Maramures: Trafic pe un singur sens pe DN18, in Pasul Gutai, din cauza copacilor cazuti pe carosabil

Traficul rutier pe DN 18 prin Pasul Gutai este, vineri, partial blocat si se circula pe un singur sens de mers din cauza unor copaci prabusiti pe carosabil, relateaza Agerpres.

inca un DECES din cauza gripei: BILANTUL victimelor a ajuns la...

Gripa face noi victime in Romania. 31 de oameni au murit din cauza virusului care face ravagii in tara noastra. Iar numarul de infectii respiratorii a depasit 130. 000, informeaza B1 TV. Ultima.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )