Libnet.ro
UNICEF

00:07

Un tanar din Vaslui s-a spanzurat din cauza unei deceptii in dragoste

B1 B1,
Un tanar din Vaslui s-a spanzurat din cauza unei deceptii in dragoste

Un tanar in varsta de 19 ani din Vaslui s-a spanzurat dupa ce s-a despartit de iubita lui. Apropiatii lui sustin ca acesta era afectat si de divortul parintilor. Marian Macovei a suferit o. continuă pe B1

Simona Halep s-a retras din semifinalele turneului de la Doha, din cauza unei accidentari

Simona Halep s-a retras din semifinalele turneului de la Doha, in urma accidentarii suferite in meciul cu americanca Catherine Bellis, din sferturile de finala, anunta News. ro. Halep a invins-o vineri, in sferturi, pe Catherine Bellis cu scorul de 6-0, 6-4 si ar fi urmat sa o intalneasca, in semifinale, pe Garbine Muguruza. Halep nu va evolua nici saptamana viitoare, la turneul de categorie Premier de la Dubai, la care primise un wild card.

Meci de fotbal oprit din cauza unei batai generale, care a lasat o echipa cu doar sase jucatori

Meciul Vitoria-Bahia, din campionatul regional, s-a incheiat mai devreme decat trebuia, fiind intrerupt in repriza a doua fiindca gazdele au ramas in sase jucatori dupa ce a avut loc o bataie.

Gestul SOCANT al unui tanar din CAPITALA: Umbla peste tot cu HAINA IUBITEI sale MOARTE. Motivul te va lasa fara cuvinte (FOTO si VIDEO)

Un barbat din Bucuresti a publicat pe pagina lui de Facebook o poza cu un alt tanar are poarta peste tot haina iubitei sale care a murit in urma cu trei luni. Merg aproape zilnic in mall Sun Plaza sa iau.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2183 seconds )